XTZ 10.17 ICE Edge, en ny referanse!

Til salgs
7 490 kr
Nye XTZ SUB 10.17 EDGE er en kompakt og kraftig 10" subwoofer som spiller som dynamitt!


SUB 10.17 EDGE er en oppgradering av forgjengeren 10.17 som er en av de mest populære Subwooferne på markedet. XTZ SUB 10.17 EDGE er uten tvil den kraftigste subwooferen du kan kjøpe for penger i denne størrelsen, med en 700 watts forsterker som er dobbelt så kraftig som forgjengeren og en utrolig definert dypbass med minimal forvrengning. De tøffeste filmsenene vil føles som et slag midt i magen, samtidig som musikkpartiene virkelig kommer til liv.xtz kabinett

Kabinettet har fått en ansiktsløftning med moderne nordisk design og rette, glatte linjer samt en finish av høy kvalitet. For å sikre at det ikke er noen resonanser i kabinettet som påvirker lydkvaliteten ble stor innsats lagt i å konstruere kabinettet så stabilt som mulig. Veggene er bygget av 25 mm tykk MDF og forsterket med tykk avstiving. Innsiden av kabinettet er også godt behandlet med flere lag av akustisk dempemateriale. Kabinettet er optimalisert i volum for elementet som gir den perfekte luftmotstand. Dette fører til høy SPL i lave frekvenser med minimal forvrengning fra forsterkeren.


Høyhastighets basselement, vi kaller dette lav-masse, "high speed" fordi vi bruker en svært lett og stiv membranmateriale og en veldig sterk motor (magnet) struktur som gir oss et utrolig raskt element. Det gir fantastiske lydtrykk med stor dynamikk og likevel presis og tro mot det originale lydsporet. Vi brukte år for å finne den perfekte sammensettingen avmaterialer siden en kombinasjon av vekt og stivhet er en av de mest kritiske faktorer i et element. Materialet vi har brukt klarte å tilfredsstille alle krav å er laget av et meget sterkt, lang-fibermasseblanding. Elementet må også gjøre ultra-lange slag for maksimal lydtrykk. Så for å få maksimalt linearitet, måtte vi utvikle en spesiell NBR (Nitril Butadiene Rubber) gummi.


SUB 10.17 EDGE bruker ICE Edge forsterker.
Den har høy effekt, 700 Watt RMS med en peak på 1045 watt. I motsetning til mange andre klasse-D forsterkere har utformingen en nær ideell for klipping egenskaper som sikrer maksimal effekt ved å minimere bruken av begrensende kretser. Denne type konstruksjoner er ikke normalt å se i denne prisklassen, men er gjerne forbeholdt High End produkter.

PEQ

Lar deg tune mellom 30 - 120 Hz og justere -9 / + 9 dB der du enten har en dipp, eller topp. Dette er et meget kraftig verktøy for å få den optimale bassresponsen i ditt rom.

Digital Signal Processing, denne forsterkeren har en avansert DSP prosessor. Vår DSP gir forsterkeren enestående kontroll over elementet på alle nivåer.
Med to EQ-innstillinger som hever bestemte frekvensområder, i tillegg til maksimal individualitet får du muligheten til å endre lydegenskapene til dine preferanser for optimalisert tuning og en mer raffinert atferd.XTZ Room Tuning - gjør det mulig for deg å få den perfekte bassen i alle rom. Alle rom påvirker bassen forskjellig og derfor er det nesten umulig for en subwoofer å passe inn alle steder. Derfor tok XTZ frem "Room Tuning" som består av to bassporter i forskjellige lengder og tre EQ moduser. Ved hjelp av disse egenskapene kan bassens karakter endres slik at den harmonerer med alle rom.

Element:: 10"

Frekvensområde: 20 Hz - 180 Hz (åpen port) / 26 Hz - 160 Hz (lukket port) +/-3 dB.

Variabel low pass: 30 - 170 Hz. (24 dB/Octave).

Variabel phase: 0 - 180.

Forsterker: 700 watt RMS / 1045 watt peak.

Innganger: Lavnivå RCA L/R, LFE, XLR.

Mål: H: 42 B: 32 D: 38 cm.

Vekt: 19,5 Kg.
Tilstand Ny

Generell info

Vi sender i posten over hele landet.

Hellenvegen 15, 2022 Gjerdrum

Annonseinformasjon

FINN-kode 151094789
Sist endret 4. feb. 2020 11:21

Rapporter annonse