FLYTTESALG! BMW SR1000 ELEKTRISK MOTORSYKKEL FOR BARN - SE PRISEN!

Til salgs
499 kr
VI SENDER I HELE NORGE - RIMELIG FRAKT - BESTILL ENKELT I NETTBUTIKK!


Trehjuls motorsykkel produsert under lisens fra BMW-toys. Stilig motorsykkel med god sittestilling for de minste barna. Anbefalt fra ca 1,5år - 4 år (avhenger av barnets størrelse og vekt). Leveres komplett med oppladbart batteri og lader. Motorsykkelen har funksjoner som bla. musikk.

Batteri: 6v 4ah

Motor: 18w

Ladetid: 6-8timer

Musikk: Ja

Lys: ja

Vekt: ca 6kg
Tilstand Ny

Generell info

Vi tar i mot henvendelser per telefon mellom kl 09-18. Øvrige henvendelser sendes per e-post og vi besvarer så raskt vi kan. Stort sett innen et par timer.

Kom innom vår nye butikk i Ivar Lykkes Veg 7, på Tiller i Trondheim og se vårt flotte utvalg av ATV, bil-/fritidsprodukter, tilhengere, hagemaskiner, småmaskiner og kjøretøy til skog og fritid. Vi leverer kvalitetsvarer til markedets beste pris. Vårt motto er å sørge for fornøyde kunder - og vi yter maksimal service!

Vår nettbutikk melhusmotor.no er åpen 24/7 og her kan du søke informasjon og handle døgnet rundt. Vi har samme pris på nett og i butikk, og du kan derfor føle deg trygg på at alle varer er oppdatert til en hver tid. I tillegg kan du her handle med markedets beste betalingsløsninger fra bla. Klarna og PayPal. Vi tilbyr rask levering og lave faste fraktpriser.

Melhus Motor og Fritid har i tillegg til butikk eget serviceverksted for våre produkter. Dette for at du som kunde skal føle deg trygg på at dine varer får riktig service og at du får hjelp når noe oppstår.

FINANS - RENTEFRI DELBETALING - LEASING - BETALINGSUTSETTELSE

VI TAR INNBYTTE PÅ ALLE VÅRE PRODUKTER. VI TAR INNBYTTE AV:
MC - MOPED - SCOOTER - ATV - BÅT - CARAVAN - SMÅMASKINER

Ta kontakt for et godt tilbud!!

STORT UTVALG PRODUKTER TIL GODE PRISER!

Ta kontakt for spørsmål - vi er her for å hjelpe!

Ivar lykkes veg 7, 7075 Tiller

Annonseinformasjon

FINN-kode 150929130
Sist endret 10. aug. 2020 18:22

Rapporter annonse