INAKTIV

Rickenbacker 360 Mapleglo, 2009 Modell Brukt m/ kasse - Ny lavere pris

Til salgs
14 500 kr
Ekstremt godt tatt vare på! Strøkent eksemplar fra 2009 Satt opp med 011-49 Daddario Strenger

360 gitaren brøt alle regler for tradisjonell styling når den kom under ”British sound” perioden på 60 tallet. 360 modellen er subtilt oppdatert opp gjennom årene. Denne halvakustiske modellen med den spesielle avrundete kanten rundt hele kroppen er veldig komfortabel å spille på.

Den flotte kroppen med kantlister og gripebrettet med de særegne trekant innleggene gjør dette til en helt eksepsjonell og attraktiv gitar. Stereoutgang er standard.

Farge:Mapleglo
Kropp type: Halv akustisk
Kropp: Lønn
Hals: Lønn
Gripebrett: Rosewood m. Triangle innlegg og kantlister
Tailpiece: “R”
Pickups: 2 Single Coil
Elektronikk: Mono og stereo utgang, 2 volume + 2 tone + Mix
Hardware: Krom
Mekanikk: Schaller
Case er inkludert
Tilstand Brukt

Generell info

Gjøvik Musikkhandel er Gjøvik`s eldste og mest kjente musikkhandel. Eier de siste 30 årene er Musikkhandler Stein Ola Bjørnerud. Vi er en frittstående forretning og nettbutikk som leverer musikkinstrumenter og utstyr til lave priser over hele landet. Gjøvik Musikkhandel har holdt åpent helt tilbake siden 1928. Vi har mye erfaring og kunnskaper om våre produkter samt at vi har avtaler med alle de store (og små) leverandørene. Dette betyr at vi kan tilby deg et særdeles stort utvalg og skaffe nesten alt som er å oppdrive av instrumenter og utstyr. Vi er autoriserte forhandlere av Yamaha, Roland, Korg,Fender, Gibson, Nord, Røde, Sennheiser, AKG, Pearl, Neuman, Alto , Marshall ,Vox , Casio m.m.m
Vår nettbutikk, musikkhandel.no, har blitt en populær nettbutikk for musikkinteresserte og har hatt meget god vekst de siste årene. Fra vårt lager på Gjøvik pakker og sender vi alle hverdager.

Hos oss jobber det personer som har gode kunnskaper rundt sitt fagfelt og kan bistå deg på best mulig måte. Våre kundebehandlere er selv musikere, noe som gjør de godt egnet til å gi deg tips og råd. Gå til Kontakt info for å se hvem som jobber hos oss. Du kan også velge mellom å handle i vår nettbutikk, over telefon, per e-post eller ta turen og besøke oss i vår store forretning på Gjøvik. Vi har like lave priser i butikken som i nettbutikken. Velkommen til vårt eget store "musikkhus" med stor gratis parkeringplass helt inn til døra.

Kallerudsvingen 5, 2819 Gjøvik

Annonseinformasjon

FINN-kode 150554430
Sist endret 16. jan. 2020 13:09

Rapporter annonse