INAKTIV

Huspanteren Lisa fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 300 kr
Lisa ble funnet alene, underernært og traumatisert og ble satt i fosterhjem sammen med fire andre kattunger som var søsken. Hun var veldig redd i starten, men på kort tid i det nye hjemmet sammen med sin fostersøster Lusse har Lisa fått tillit og funnet ut at både mennesker og andre katter er snille.

Lisa er en nydelig katt som alltid blir glad når man kommer hjem og vil da alltid ha kos og bli klødd på halsen. Hun er veldig nysgjerrig, er av og til bestemt, men har et mykt indre og et stort behov for kos og selskap av mennesker og/eller andre katter.

Hun hopper gjerne opp i fanget når hun er blitt kjent med folk og hun syns at ansiktet eller kjeven på mennesker er utmerket å bruke som hodepute. Hun leker ofte og gjerne med andre mennesker eller med sin fostersøster Lusse. Det er vanskelig å ikke like Lisa med hennes sjarmerende og bestemte karakter.

Lisa trenger ett stabilt hjem som kan gi henne selskap og stimuli. Hun er nå en innekatt og syns at det er går fint, men er nysgjerrig på å få være utomhus. Hun flytter gjerne til et nytt hjem sammen med fostersøster Lusse.

Lisa er født 10.06.18.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4010 Stavanger

Annonseinformasjon

FINN-kode 150463462
Sist endret 6. okt. 2019 15:56

Rapporter annonse