INAKTIV

Sosiale Lusse fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 300 kr
Lusse ble funnet sammen med sine tre søsken, og ble plassert i et hjem sammen med fostersøster Lisa.

Lusse er en utrolig ubekymret, uredd og sosial katt som alltid har vært glad i andre mennesker og i andre katter. Når Lusse er til stede så kan man regne med at det alltid er noe som skjer, hun vil alltid være med, enten på lek, utforskning eller med kos. Lusse er en innekatt men ville blitt veldig glad hvis hun fikk være utomhus.

Hun er veldig glad i å leke og tulle med andre mennesker eller med sin fostersøster Lisa. Når hun ikke er i tullehumør er hun veldig glad i kos, og hopper som regel opp i fanget på kjente eller på nye folk. Lusse setter stort pris på få være sosial, men er nesten alltid glad uansett. Lusse har sannsynligvis aldri vært i dårlig humør.

Lusse trenger ett nytt hjem og jo mer selskap og stimuli hun kan få desto bedre. Hun flytter gjerne sammen med sin fostersøster Lisa.

Lusse er født 27.05.18.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4352 Kleppe

Annonseinformasjon

FINN-kode 150462959
Sist endret 14. sep. 2019 14:37

Rapporter annonse