Vi vil at det skal være trygt å kjøpe brukt, og har derfor laget en enkel guide basert på Folkehelseinstituttets retningslinjer for smittevern. Les mer her

Barnesykkel Bros Stryker Disc 5490,-

4 990 kr
Stryker LTD disc er en holdbar kvalitetsykkel du kan ha glede av lenge! Den kommer i 2 fargevarianter; Gul og Rosa. For barn i 8-12 års alderen er sykkelen et viktig redskap både til transport og for utvikle motoriske egenskaper. Denne modellen leveres uten dempegaffel. Å spare noen hundrelapper på sykkelen viser seg ofte å bli både dyrt og tidkrevende, da sykkelen må inn på reparasjon etter kort tid. Strykeren kommer med med 21 gir og shimano girsystem. Det er benyttet spesielt høy kvalitet på girwirer. Redusert friksjon er viktig for god funksjon på gir. Stryker er også blant de letteste barnesyklene på markedet. Den leveres inkludert med støtte, girbeskytter, barends (horn) og ringeklokke, noe som en gjerne må betale 6-700,- i tillegg til selve sykkelen. Vi har valgt å levere sykkelen med kvalitetsdekket Kenda Small Block Eight, dette triller bra og punkterer sjelden.
Sykkeltype Barnesykkel 2-12 år
Ny eller brukt Ny

Generell info

Bike Brothers ble startet i Stavanger av brødrene Jarle og Arnstein Nagell på nittitallet. Siden den gang har vi utvidet med fire butikker på landsbasis og med mer en 1000 kvalitets-elsykler og langt flere vanlige sykler på lager har vi sykler som passer enhver. Vi tar sikte på å yte best service og ha høyest kompetanse på både elsykler og sykler i landet.

Pilestredet, 47B, 0350 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 149863028
Sist endret 16. feb. 2020 17:15

Rapporter annonse