Vakre Kent fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 400 kr
Skjønne Kent er en rolig og veldig snill gutt, og liker aller best når han er i nærheten av menneskene i huset. En tråd eller et sugerør er det han liker best å leke med. Han elsker kos, men er ikke så glad i å ligge på fanget.

Han trenger noe tid på å bli trygg i nye omgivelser. Han har flyttet tidligere, og han følte seg ikke hjemme i det nye huset helt med en gang. Den nydelige gutten håper å finne seg et trygt og godt hjem videre, og som har masse omsorg og tålmodighet den første tiden til han finner seg til rette i sitt nye hjem. Når han først er trygg ”eier” han huset, og slår seg ned der det måtte passe. Han har bodd sammen med barn som går helt fint.

Han er vant til å gå ut og inn som han vil gjennom kattedør. Han spiser både tørrfor og våtfor, men det beste i verden er når kokt fisk på menyen.

Kent er født 23.04.15.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4041 Hafrsfjord

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 149252463
Sist endret 5. jan. 2021 11:08

Rapporter annonse