Snille Millie fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Hei! Jeg er en liten ung dame som heter Millie. Jeg og mine fem små ble oppdaget da jeg prøvde å finne en trygg plass til dem på en byggeplass. Snille folk kontaktet Dyrebeskyttelsen Nord-Jæren som kom og fikk oss inn i trygghet og vi bor nå i fosterhjem.

Jeg var veldig redd den første tiden etter jeg ble hentet inn men nå jeg har funnet meg godt tilrette i fosterhjemmet. Fostermor sier jeg er en rolig og snill pus som liker godt kos og oppmerksomhet. Jeg er ennå litt skvetten hvis det kommer brå lyder eller bevegelser men fostermor synes det går bedre og bedre for hver dag. Jeg er og ganske leken av meg, spesielt laser er bare kjempekjekt.

Jeg er og en flink og tålmodig mamma for mine fem små. Nå begynner ungene mine å bli så store at de snart skal flytte til sine foralltidhjem. Da er jeg og klar for å finne mitt eget foralltidhjem. Hvis jeg skulle ønske kunne det veldig gjerne vært et sted uten altfor mange andre katter. Jeg viser nemlig ganske tydelig at jeg ikke er så veldig glad i de andre som bor i fosterhjemmet mitt.

Håper vi ses!

Millie er født ca 18.04.2019.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4373 Egersund

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 149147108
Sist endret 13. jul. 2020 11:05

Rapporter annonse