INAKTIV

Nysgjerrige Silje fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Silje er sannsynligvis født på gata.

Da hun flyttet inn i fosterhjem gjemte hun seg ikke, men freste om mennesker kom nært. Hun ble imidlertid veldig fort venn med en voksen katt i hjemmet, og etter et par dager var mennesker greie de også. Hun er bitte litt sky, men trenger virkelig ikke mer enn noen dager på å bli trygg på folk, da hun er vanvittig nysgjerrig på oss.

Når du prøver å klappe eller løfte henne første gang, går hun noen skritt bakover, men med en gang du faktisk får hånden på henne, starter hun å male som en kraftig motor.

Silje vil nok aller helst adopteres sammen med fostersøster Stine, hvis ikke vil hun trives godt i et rolig hjem, gjerne med en annen katt.

Silje er født 21.05.2020.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4026 Stavanger

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 149147108
Sist endret 9. nov. 2020 13:42

Rapporter annonse