Snille Millie fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Hei! Jeg er en liten ung dame som heter Millie. Jeg og mine fem små ble oppdaget da jeg prøvde å finne en trygg plass til dem på en byggeplass. Snille folk kontaktet Dyrebeskyttelsen Nord-Jæren som kom og fikk oss inn i trygghet og vi bor nå i fosterhjem.

Fostermor beskriver meg som usedvanlig yndig, en mild gjennomgod pus med en nydelig sjel. Aldri antydning til biting eller kloring, og en lett katt å ha med å gjøre med godt gemytt.

Jeg er fortsatt litt forsiktig og sprang og gjemte seg da niesen til fostermor min kom på besøk, jeg vil nok trives best med voksne eller i en litt rolig familie med større barn. Jeg er også ganske leken av meg, spesielt laser er bare kjempekjekt.

Jeg har vært en flink og tålmodig mamma for mine fem små. Ungene har flyttet til sine foralltid hjem, og jeg er også ganske klar for å finne mitt. Hvis jeg skulle få velge kunne det veldig gjerne vært et sted uten altfor mange andre katter. Jeg viser nemlig ganske tydelig at jeg ikke er så veldig glad i de andre som bor i fosterhjemmet mitt.

Håper vi ses!

Millie er født ca 18.04.2019.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4373 Egersund

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 149147108
Sist endret 26. aug. 2020 23:10

Rapporter annonse