Vi vil at det skal være trygt å kjøpe brukt, og har derfor laget en enkel guide basert på Folkehelseinstituttets retningslinjer for smittevern. Les mer her

Bros Sonic Hybrid

20 990 kr
Dette er vår beste hybridsykkel som leverer på alle plan. Bros Sonic passer for deg som pendler, skal på langtur eller deg som simpelthen vil ha en utrolig god sykkel. Bros Sonic er vår aller beste hybrid, dette gjenspeiles i sykkelens kvaliteter. Sykkelen kommer med topp gir, bremser og hjul. Her får du ingen overraskelser, gode komponenter over hele linjen og du får en komfortabel og naturlig posisjon på sykkelen. Bros Sonic blir den perfekte pendler sykkelen. Alt av kabler er trukket inn i rammen som resulterer i lite slitasje og lekkert design. Komponentene er presise og slitesterke, sykkelen er dessuten meget lett og bruk av Shimanos rustfrie PTFE kvalitets wirer gir deg presis funksjon og forlenget levetid. Rustfrie skruer er benyttet hvor dette er mulig. Dekkene er utstyrt med Iron Cap punkteringsbeskyttelse. NB. Sykkelen kommer også i dame variant.
Sykkeltype Hybrid
Ny eller brukt Ny

Generell info

Bike Brothers ble startet i Stavanger av brødrene Jarle og Arnstein Nagell på nittitallet. Siden den gang har vi utvidet med fire butikker på landsbasis og med mer en 1000 kvalitets-elsykler og langt flere vanlige sykler på lager har vi sykler som passer enhver. Vi tar sikte på å yte best service og ha høyest kompetanse på både elsykler og sykler i landet.

Pilestredet, 47B, 0350 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 148880140
Sist endret 14. des. 2019 18:22

Rapporter annonse