Eventyrlystne Markus fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Hei potensielle eiger! Jeg er en flott hannkatt i min beste alder. Alderen min er det ingen som eksakt vet, veterinærene tipper jeg er mellom 3-6 år. Jeg ble funnet ute i dårlig form og måtte komme inn til Dyrebeskyttelsen. Med et stort sår i panna, på halsen og en vond tann gikk jeg rundt ukesvis og søkte mat og vann i sommervarmen. Da jeg kom inn i fosterhjem var jeg tilbaketrukket og sliten og hadde fremdeles noen veterinærtimer i vente. Sårene mine har helet og en flott pels har vokset ut og skjuler mine ellers tøffe opplevelser ute. Jeg mangler en tann, men spiser mat lett som ingenting!

I dag er jeg en skikkelig sjarmør som liker å jobbe for godbiter og oppmerksomhet. Pelsen min har blitt så fin og jeg har lagt på meg litt og føler meg sterkere. Elsker å leke med fjær, springe bortover gulvet etter ball, kvesse klør, se på fugler på tv og hvile i nærheten av fostermor. Jeg trekkes mot mennesker selv om jeg kan være litt sjenert i starten. Aller helst har jeg lyst å være ute, men har vært veldig tolmodig innekatt også. Jeg rømte ut av vinduet en gang, men da satt jeg faktisk utenfor døra og venta på å bli hentet inn igjen. Som sagt er jeg glad i kos og klapp, og har sneket meg opp i sofa og seng før hvor jeg legger meg forsiktig inntil fostermor og sovner. Er ikke så glad i kos på magen akkurat nå, så hvis det er små barn i huset bør de få beskjed om dette så jeg ikke blir irritert. Jeg har ikke rukket å trent på samvær med hunder eller andre katter i det siste.

Jeg vil gjerne hilse på om det skulle være noen der ute som vil ha en voksen, moden katt som liker å være der det skjer!

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4345 Bryne

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 148538981
Sist endret 7. sep. 2020 10:52

Rapporter annonse