Kanobutikken Kanotilhenger m/brems

Til salgs
39 950 kr
KANOTILHENGER MED BREMS
Vi har lang erfaring i kanobutikken med produksjon av kanotilhengere. Når en skal frakte 8 kanoer på en tilhenger er det svært viktig at hengeren er stabil. Det har vi tatt hensyn til under konstruksjon av vår nye kanotilhenger som har en bredde på 212 cm. I tillegg er hjulene midtstilt mellom kanoene for optimal stabilitet under kjøring.

Uten tvil er dette den beste kanotilhengeren på markedet i Norge. Det oppdageren sjåføren på første kjøretur, når kanoene skal fraktes.

Våre kanotilhengere har alltid brems. Det er fartsbegrensninger på kanotilhengere uten brems max. hastighet 60 km/t. Det fungerer svært dårlig med maksimal fart på 60km/t under transport på offentlig vei.

STATIV
Legg merke til at alle stag er fendret med topp kvalitets gummilister. Vi monterer fendere som brukes i båtindustrien. I tillegg monteres øyebolter slik at alle stropper holdes sikkert på plass under transport.

Stativets høyde kan velges fritt alt etter hvor mange kanoer det skal være plass til på din kanotilhenger. (maksimalt 8 kanoer)


STROPPER TIL Å FESTE KANOENE PÅ KANOTILHENGEREN:
Vi leverer kvalitetsstropper med spennbeskyttelse i stoff slik at du ikke skader kanoen under transport. (meget viktig ved frakt av kano eller kajakk i glassfiberkvalitet)


TEKNISKE DATA FOR KANOBUTIKKEN SIN KANOTILHENGER
Bredde: 212 cm
Lengde: 580 cm (kanotilhengeren uten kanoer på tilhengeren)
Høyde : 230 cm
Hjuldimensjon: 13"
Støttehjul: Ja
Brems: Ja
Totalvekt: 1000 kilo
Egenvekt: 290 kilo

PRIS:
1 stk. Kanotilhenger med brems
16 stk. kvalitets remmer 4 meter
8 stk. øyebolter montert
1 stk. vognkortholder

Vår kanohenger har LED lys, mulighet for spyling av trommler. Solid og meget kraftig konstruksjon. Alle stag på stativet er fendret med høykvalitets fenderlister og er varmebehandlet før montering.

Komplett Kr. 39.950- inklusiv mva.

Som en service for våre kunder registrerer vi alltid kanotilhengeren på eier før overlevering.

Trenger du ytterligere informasjon eller har du spørsmål, ta kontakt på telefon 915 39 124 (alle dager) eller e-post siv@kanobutikken.no
Tilstand Ny

Generell info

HETLY Fritid AS som eier www.kanobutikken har som mål å være en ledende produsent av kanotilhengere i Norge.


Med vennlig hilsen
Siv Hetland
HETLY Fritid AS
Daglig leder

Steinsvikgrend 1, 5251 Søreidgrend

Annonseinformasjon

FINN-kode 148357817
Sist endret 27. sep. 2019 13:52

Rapporter annonse