INAKTIV

Majestetiske Kaja fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Kaja er en svært rolig og tillitsfull katt med en nydelig og rolig fremtreden. Kaja blir som regel funnet liggende rundt i alle slags posisjoner, ekstra glad er hun i å ligge som pynt: Gjerne i vinduet, på tvbenken eller på armlenene på sofaen.

Kaja elsker også å leke, men her går hun fort lei. Da tar hun seg en liten pause, men blir fort klar igjen for litt mer lek. Kaja er en perfekt katt til et rolig hjem med eldre barn og med muligheter for å gå ute.

Hun vet hva hun vil, og hun vet hvordan hun skal få det. Vil hun inn/ut av et rom, setter hun seg enkelt i bamsestilling og graver på døren til den på magisk vis åpner seg. Da spaserer hun stolt med den fluffy halen sin i været samtidig som hun vingler den litt frem og tilbake. Kaja elsker også å være med på badet, hun tar derfor springfart hver morning, sklir inn på badet og planter seg godt på gulvet mens fostermor tar morgenstellet.

Hun er ikke så glad i å bli løftet på, ikke så glad i barn men er vant til stor hund og burdyr. Kaja sin pels krever også endel pelsstell, gjerne ukentlig da det for kommer klumper og hårdotter som kan være smertefulle for henne. Hun har aldri vist tegn til å være aggressiv, aldri klort eller bitt. Hun er vant til klostell, klipping og øyerens. Hun har også måttet trekke en tann etter et sammenstøt med et vindu.

Kaja er født 05.05.16.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4330 Ålgård

Annonseinformasjon

FINN-kode 148190187
Sist endret 22. jan. 2020 00:54

Rapporter annonse