Treningsstrikker, Super Bands og Mini Bands. Fra kr 39,- per stk

Til salgs
39 kr
Vi har et stort utvalg av Super Bands, Mini Bands og sett med Exertube til uslåelige priser. Klikk på "kjøp i nettbutikk" for å lese mer og bestille.


SUPER BANDS

Super bands er runde treningsstrikker med en diameter på omkrets på 2 meter. Strikkene finnes i 8 hardhetsgrader.

De letteste strikkene brukes for eksempel til skuldertrening og rotasjonsøvelser, de kan også brukes for å gi hjelp og støtte i øvelser som hang-ups og push-ups.

Tyngre treningsstrikker brukes for å gi ekstra belastning eller spotting til benkepress, markløft og knebøy. Strikkene kan også brukes til hip-thrust, kickback, face-pull, roing, stavtak, brystpress og en rekke andre øvelser.

Super bands kan også brukes som PT-bånd når to og to jobber sammen.


MINI BANDS

Mini bands er et effektivt treningsutstyr som brukes for å øke styrke og stabilitet i over og underkropp. Mini bands er ideelle for aktivering av musklene i hofte og rumpe, og skulderstabilisering samt øvelser hvor man beveger seg sideveis. Mini bands kan brukes overalt, på treningssenteret, hjemme eller på reise.

Miniband er egnet til bruk i oppvarming hvor man ønsker å fokusere på hofte- og skulderregionen. Brukt sammen med andre øvelser kan treningssett med mini bands bidra til å aktivere små og store muskelgrupper samt utfordre stabilitet og koordinasjon i hofte og skulder regionen.


Noen øvelser du kan gjøre med mini bands:

Hip thrust med Miniband:
Trener bakside lår og sete. Ligg på ryggen med bøyde knær. Plasser Mini band rundt knærne. Knip setet sammen og løft bekkenet og nedre del av ryggen opp fra gulvet.

Benløft med bøyd kne og Mini band:
Trener bakside lår, sete og rygg. Legg Mini band rundt knærne. Sett kneet du står på på strikken slik at du hindrer det i å skli. Stå på alle fire og løft det ene benet, mens du holder kneet bøyd, til låret er i forlengelse av kroppen. Fra denne posisjonen senker du benet ca. 10 cm og løfter det igjen. Senk og løft noen ganger, før du gjentar øvelsen med motsatt ben. All bevegelse skal foregå i hoften.

Knebøy med Mini band:
Trener fram- og bakside lår og sete. Stå med hoftebredde avstand mellom bena og Mini band rundt knærne. Bøy deg ned så langt du klarer uten å miste svaien i ryggen. Ha spenning i strikken hele tiden slik at du unngår at knærne faller inn. Skyv deg opp til utgangsstilling igjen. Mini band er et godt arbeidsverktøy for PT’en i arbeidet med å justere en knebøy slik at knærne ikke faller innover.

Kickbak (fraspark) med Mini band:
Trener fram- og bakside lår og sete. Stå på huk med et mini band rundt føttene. Lå det ene kneet stå i gulvet mens du sparker bakover ved å strekke ut hofte og kne.

Omvendt flyes med Mini band:
Trener øvre del av rygg, skulder, og arm. Ta Mini band rundt underarmene. Stå med armene samlet foran brystet med en liten bøy i albuene. Trekk armen ut til siden og bakover så langt som mulig. Kjenn at skulderbladene trekkes mot hverandre, før du slipper rolig tilbake.


TRENINGSSTRIKK SETT

Med denne enkle treningsstrikken får du trent hele kroppen. Den rørformede strikken er produsert i latex med skumgummi håndtak.

5 forskjellige motstandsnivåer gjør at du kan bruke dette settet til en rekke forskjellige øvelser og har rom for progresjon i treningen. Håndtakene flyttes enkelt over.
Tilstand Ny

Generell info

Treningsutstyr fra Performance by OCM AS kan kjøpes i vår nettbutikk: www.pbym.no
Levering over hele landet eller gratis henting på Pick-up point i Sandstuveien 70 på Ryen i Oslo.

Om oss:
Performance by OCM AS ble etablert av Ole Chr. Mobech etter 20 år i treningsutstyr bransjen. Vi hjelper deg med å få tak i treningsutstyr med god kvalitet til riktig pris.
Vi har spesialisert oss på utstyr av god kvalitet til hjemmetrening og bruk i bedrifter, samt spesialutstyr og tilbehør til treningssenter. Når du kjøper treningsutstyret ditt hos kan du føle deg trygg på at du har fått utstyr med god kvalitet til riktig pris. Vi gjør det enkelt for deg å finne frem til det treningsutstyret du leter i vår oversiktlige nettbutikk. Om du bare trenger en enkel vektvest til å ha på deg når du løper, en treningsmatte til å trene yoga på eller et komplett treningsrom med tredemølle, treningsbenker, treningsmaskiner og frivekter så finner du det her hos oss. 

Sandstuveien 70, Bygg AU, 0680 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 148180788
Sist endret 23. mai 2019 11:48

Rapporter annonse