Ankelvekter/håndleddsvekter fra 0,5-5kg. Pris fra kr. 150,-

Til salgs
150 kr
Ankelvekter kan også brukes rundt håndleddene. Egnet godt til deg som vil ha litt ekstra motstand når du trener spenst, jogger eller går på tur. Vektmansjettene kan også brukes istedenfor håndmanualer, og du kan gjøre øvelser som kickback/donkey kicks med vektmansjetter festet på benene.

Ankelvektene er produsert i myk, behagelig nylon og er fylt med jern. God passform med justerbar borrelås. Kan også brukes i basseng.

Selges i par.
Tilstand Ny

Generell info

Treningsutstyr fra Performance by OCM AS kan kjøpes i vår nettbutikk: www.pbym.no
Levering over hele landet eller gratis henting på Pick-up point i Sandstuveien 70 på Ryen i Oslo.

Om oss:
Performance by OCM AS ble etablert av Ole Chr. Mobech etter 20 år i treningsutstyr bransjen. Vi hjelper deg med å få tak i treningsutstyr med god kvalitet til riktig pris.
Vi har spesialisert oss på utstyr av god kvalitet til hjemmetrening og bruk i bedrifter, samt spesialutstyr og tilbehør til treningssenter. Når du kjøper treningsutstyret ditt hos kan du føle deg trygg på at du har fått utstyr med god kvalitet til riktig pris. Vi gjør det enkelt for deg å finne frem til det treningsutstyret du leter i vår oversiktlige nettbutikk. Om du bare trenger en enkel vektvest til å ha på deg når du løper, en treningsmatte til å trene yoga på eller et komplett treningsrom med tredemølle, treningsbenker, treningsmaskiner og frivekter så finner du det her hos oss. 

Sandstuveien 70, Bygg AU, 0680 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 148029965
Sist endret 21. mai 2019 14:36

Rapporter annonse