Parallettes/Equalizer dip rack. Kr. 690,-/990,-

Til salgs
650 kr
Profesjonelle Parallettes og Equalizer dip rack beregnet på bruk i treningssenter, eller deg som vil ha noe av ekstra god kvalitet til hjemmetrening.

Paralette bars bruktes til inverted shoulder press og andre håndstående øvelser. Equalizer dip rack kan i tillegg brukes til å ta dips, men om du ikke skal ta dips anbefaler vi heller de lavere Parallettes.

Klikk på "kjøp i nettbutikk" for å lese mer og bestille!
Tilstand Ny

Generell info

Treningsutstyr fra Performance by OCM AS kan kjøpes i vår nettbutikk: www.pbym.no
Levering over hele landet eller gratis henting på Pick-up point i Sandstuveien 70 på Ryen i Oslo.

Om oss:
Performance by OCM AS ble etablert av Ole Chr. Mobech etter 20 år i treningsutstyr bransjen. Vi hjelper deg med å få tak i treningsutstyr med god kvalitet til riktig pris.
Vi har spesialisert oss på utstyr av god kvalitet til hjemmetrening og bruk i bedrifter, samt spesialutstyr og tilbehør til treningssenter. Når du kjøper treningsutstyret ditt hos kan du føle deg trygg på at du har fått utstyr med god kvalitet til riktig pris. Vi gjør det enkelt for deg å finne frem til det treningsutstyret du leter i vår oversiktlige nettbutikk. Om du bare trenger en enkel vektvest til å ha på deg når du løper, en treningsmatte til å trene yoga på eller et komplett treningsrom med tredemølle, treningsbenker, treningsmaskiner og frivekter så finner du det her hos oss. 

Sandstuveien 70, Bygg AU, 0680 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 148028401
Sist endret 31. mar. 2020 14:14

Rapporter annonse