Gravity Boots.

698 kr
Gravity boots også kalt inversion boots brukes til å henge opp ned fra en stang. Bruksområdet er både for deg som trenger å strekke ut og løsne opp spenninger i ryggen, da spesielt korsryggen. De brukes også til a ta inverted sit-ups for deg som vil ta magetreningen et hakk videre enn sit-ups for eksempel på en fitness-ball. Dette er en øvelse de blant annet gjør i det amerikanske forsvaret.

Våre gravity boots festes enkelt på anklene. De har tykk behagelig skumgummi, kraftig metallkrok og sikkerhetslåser på spennene.

Ryggplager har blitt en folkesykdom, muskel og skjelett skader står for 50% av sykemeldinger, med et par gravity boots får du trent opp kjernemuskulaturen og stukket ut ryggen!
Tilstand Ny

Generell info

Treningsutstyr fra Performance by OCM AS kan kjøpes i vår nettbutikk: www.pbym.no
Levering over hele landet eller gratis henting på Pick-up point i Sandstuveien 70 på Ryen i Oslo.

Om oss:
Performance by OCM AS ble etablert av Ole Chr. Mobech etter 20 år i treningsutstyr bransjen. Vi hjelper deg med å få tak i treningsutstyr med god kvalitet til riktig pris.
Vi har spesialisert oss på utstyr av god kvalitet til hjemmetrening og bruk i bedrifter, samt spesialutstyr og tilbehør til treningssenter. Når du kjøper treningsutstyret ditt hos kan du føle deg trygg på at du har fått utstyr med god kvalitet til riktig pris. Vi gjør det enkelt for deg å finne frem til det treningsutstyret du leter i vår oversiktlige nettbutikk. Om du bare trenger en enkel vektvest til å ha på deg når du løper, en treningsmatte til å trene yoga på eller et komplett treningsrom med tredemølle, treningsbenker, treningsmaskiner og frivekter så finner du det her hos oss. 

Sandstuveien 70, Bygg AU, 0680 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 147939648
Sist endret 10. jan 2020 08:23

Rapporter annonse