Video

Foodtainer 20 fot, restaurant kontainer med mange muligheter.

Til salgs
Vi kan nå tilby via vår Tyrkiske sammarbeidspartner ” Mobile chief “, flyttbare kjøkken/restaurant kontainere som kan fungere som festivalservering, pop-up restaurant konsept eller annen take away / gatekjøkken servering.

Mulighetene er enorme for en kreativ grunder med dette konseptet.Kontaineren er bygget med samme mål som en shipping kontainer og dermed enkel å transportere med kranbil , lengde 20 fot /6 mtr, bredde ca 2,45 mtr.

Kontaineren kan leveres tom event med grunninnredning med benker og skap i rustfritt stål eller skreddersydd etter kundens behov med frityrkokere, pizzaovn,varmeskap etc..Kan også leveres i 40 fot / 12 mtr oppsett.

Pga produksjon i lavkostlandet Tyrkia kan vi levere dette til konkurransedyktige priser levert til ønsket adresse i Norge.

Pris på forespørsel.

Sjekk ut filmsnutten med link her og 5 andre filmsnutter på vår youtube kanal.
Tilstand Ny

Generell info

Vi leverer til hele landet via vår transportpartner Norlines event posten til gunstige priser. Vi har også lokal butikk med utstilling og lager i Arendal. Kom gjerne innom og se våre produkter og vi hjelper deg med å finne akkurat det som passer for deg.

Torbjørnsbu 6, 4847 Arendal

Annonseinformasjon

FINN-kode 147319601
Sist endret 19. mai 2019 23:45

Rapporter annonse