Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.

Leie Fasadestillas | 1599 kr | Halden | Leid.no

Til salgs1 599 kr

Beskrivelse av varen

Leies online på leid.no. Døgnåpent pick-up point.

For 171 kr dagen (inkl mva) får du Jamax stillas ferdig pakket på henger som dekker et arbeidsareal på 88 m2 (nok for vanlig husvegg). Stillaset er 9,21 meter langt i to høyder med en ekstra høyde på midten. Arbeidshøyde ca. 8,5 m. Total vekt kun 461 kg.

Vi har åpent alle dager, 24 timer i døgnet. Du henter og leverer når det passer deg.

Vi har to stk standard pakker med stillas. Denne på 88 m2 (stillasareal 55,5 m2) og en annen på 182 m2 (stillasareal 132 m2).

Dersom du ønsker råd om hvor mye stillas du behøver, spesialtilpasning eller større pakker er det bare å ta kontakt på 69005510 (alltid åpent), så fikser vi det. Vi har også lifter som passer perfekt for prosjekter på huset.

Jamax stillassystem er Norges mest solgte byggmesterstillas og et naturlig førstevalg for både byggmestere og boligeiere. Få komponenter gir enkel og hurtig montering. Lav vekt - lite volum!

Markedsleder med mer enn 40 års erfaring
Typegodkjent kl. 3
Norskprodusert

Nøkkelinfo

Tilstand
Brukt

Generell info

Hos Leid.no kan du booke, hente og levere utstyr 24 timer i døgnet, 7 dager i uka. Våre pickup-points i Sarpsborg og Halden er selvbetjente, så du enkelt kan hente verktøy og utstyr når det passer deg.

Vi har utleie av tilhengere, stillas, lift og det meste du behøver for oppussing og vedlikehold av hage og hjem til markedets råeste priser. Gjør jobben enkel med riktig verktøy! Du finner hele vårt sortiment på leid.no.

Stillas, Stilas, Stilasje, Utleie, Utlån, Aluminiumstillas, Stillashenger, Lettstilas, Stillaspakke, Stilasje, Stillasje, Fasadestillas, Byggmesterpakke, Lettstillas

Beliggenhet

Kart med kartnål1767 Halden
kart

Annonseinformasjon

FINN-kode147105538
Sist endret08. aug. 2022 07:41

Rapporter annonse

Logo