Best Tools kappe/gjæringssag SMS210CW 1500W 2 bar

Til salgs
1 999 kr
Presis og stillegående kappe-/gjæringssag. Kan vinkelstilles 47 til venstre og høyre. Uttrekkbar modell med dobbel sleide. Med dobbel sleide er du garantert stødige og presise kutt. Automatisk bladbeskyttelsesskjerm. Maskinen har motorbrems. Leveres med sagblad i TCT hardmetall.Effekt 1500 W
Hastighet ubelastet 5000 o/min
Vekt 15 kg
Sagblad 210 mm
Kapasitet 45 210x65 mm
Kapasitet 90 305x65 mm
Nettilkobling 230V/50Hz
Tilstand Ny

Generell info

Vi tar i mot henvendelser per telefon mellom kl 09-18. Øvrige henvendelser sendes per e-post og vi besvarer så raskt vi kan. Stort sett innen et par timer.

Kom innom vår nye butikk i Ivar Lykkes Veg 7, på Tiller i Trondheim og se vårt flotte utvalg av ATV, bil-/fritidsprodukter, tilhengere, hagemaskiner, småmaskiner og kjøretøy til skog og fritid. Vi leverer kvalitetsvarer til markedets beste pris. Vårt motto er å sørge for fornøyde kunder - og vi yter maksimal service!

Vår nettbutikk melhusmotor.no er åpen 24/7 og her kan du søke informasjon og handle døgnet rundt. Vi har samme pris på nett og i butikk, og du kan derfor føle deg trygg på at alle varer er oppdatert til en hver tid. I tillegg kan du her handle med markedets beste betalingsløsninger fra bla. Klarna og PayPal. Vi tilbyr rask levering og lave faste fraktpriser.

Melhus Motor og Fritid har i tillegg til butikk eget serviceverksted for våre produkter. Dette for at du som kunde skal føle deg trygg på at dine varer får riktig service og at du får hjelp når noe oppstår.

FINANS - RENTEFRI DELBETALING - LEASING - BETALINGSUTSETTELSE

VI TAR INNBYTTE PÅ ALLE VÅRE PRODUKTER. VI TAR INNBYTTE AV:
MC - MOPED - SCOOTER - ATV - BÅT - CARAVAN - SMÅMASKINER

Ta kontakt for et godt tilbud!!

STORT UTVALG PRODUKTER TIL GODE PRISER!

Ta kontakt for spørsmål - vi er her for å hjelpe!

Ivar Lykkes Veg 7, 7075 Tiller

Annonseinformasjon

FINN-kode 146948857
Sist endret 7. mai 2019 21:02

Rapporter annonse