Korg Prologue, 16 voice

Til salgs
12 990 kr
Polyfonisk analog synthesizer med digital multi-engine og DSP-baserte effekter. 16 toners polyfoni, 61 anslagsdynamiske tangenter laget i Japan.
Prologue er en fullt programmerbar, fullt utstyrt profesjonell synthesizer. Den er en polyfonisk analog synthesizer utstyrt med tangenter i fullstørrelse, og lages i Japan. Med kraftige analoge kretser som stammer direkte fra tidligere modeller i serien, i tillegg til en nyutviklet digital multi-engine og flotte DSP-baserte effekter, så utvider Prologue utvalget av ulike lyder og muligheter for brukertilpasning.
Prologue tar i bruk en struktur med 2VCO + MULTI ENGINE, 1VCF, 2EG, 1VCA og 1LFO. Foruten særpregede originalkretser som f. eks. wave shaping til forming av oscillatorens overtoner og en sync/ring switch, så har prologue også et two-pole low pass filter med forbedret skarphet og drive som tilfører kraftig distortion, og low cut (high pass) switch. Hver detalj er forbedret sammenlignet med minilogue og monologue, med lyd som dekker alt: fete basser, kraftige leads og lekre pads, akkurat som du forventer av en polyfonisk synthesizer.
Synthen har stått utstilt i vår butikk, fremstår meget pen (men mangler orginal embalasje). Selges med vanlige garantier.
Tilstand Brukt

Fjordgata 1, 7010 Trondheim

Annonseinformasjon

FINN-kode 145811373
Sist endret 2. okt. 2019 11:28

Rapporter annonse