Skyvedører og vindu til hagestue, vinterhage, utestue, sommerstue

Til salgs
Velg riktig kvalitet etter tiltenkt bruk

I en hagestue er glassfeltene et av de viktigste elementene. Dørene og vinduene er av typen skyvefelter (ikke hengslet). Som bransjen generelt har vi valgt å gruppere glassfeltene med betegnelser som gjenspeiler hvor godt glasset i partiene isolerer. De fire gruppene er: sommer , sommer+ , vår/høst og vinter . Jo bedre isolering, jo billigere er det å holde hagestuen varm.

Sommer : enkelt ubehandlet glass
Sommer+ : enkelt glass med energireflekterende belegg (usynlig)
Vår/Høst : dobbelt glass med argon gass, men uten brutt kuldebro i profilene
Vinter : Dobbelt glass med argon gass (samme som vår/høst), og med brutt kuldebor i profilene

Alle typene er herdet glass, – for din sikkerhet.

Selvsagt kan vi levere både dører og vinduer som faste partier, – i alle fire kvalitetene. Dette brukers blant annet hvis det er fallhøyde ut forbi veggen. Du skal bare vite at det er langt flere hagestuer som er ubrukelige fordi de er for varme, enn at det er vanskelig å varme dem opp. Sats derfor på mest mulig lufting, altså skyvepartier.

Glassfelt / skyvedør / skyvevindu / fastfelt

La oss prøve å rydde i begrepene, for det er faktisk litt vanskelig å holde stø kurs når vi skal beskrive veggene i en hagestue.

Veggene kan bestå av skyvedører, skyvevindu eller fastfelt.

Skyvedører er glassfelt i 2.0 m høyde som beveger seg på en styreskinne oppe og nede. 2 m er standard høyde på disse, men vi kan også levere andre høyder som kundetilpasning. Maks antall glassfelt i ei skyvedør er 4 felter, altså 4 spor i styreskinna.

Skyvevindu er glassfelt i 1,2 m høyde, som fungerer på samme måte som dørene.

Fastfelt er glassfelt som sitter helt fast på 4 sider. Disse kan både være som dørhøyde 2,0 m og som vindushøyde 1,2 m. Fastfelt benyttes blant annet når det er fallhøyde utenfor der de står (f.eks. en høy terrasse).
Tilstand Ny

Generell info

Basseng AS i korte trekk

Basseng AS - en ledende aktør med over 20 års erfaring.

HAGESTUE:
For få år siden var vi (folkene bak Basseng AS) den ledende leverandøren av hagestuer i Norge, gjennom firmaet Grønt Fokus. Vi solgte et betydelig antall hagestuer i mer enn 20 år. Så ble Grønt Fokus solgt til noen svensker, og vi konsentrerte oss om bare basseng. Men vi har ikke glemt vår kjærlighet til dette spennende produktet, og jeg kan love at vi heller ikke har glemt vår ekspertise på det. Heldigvis har vi også beholdt vår gode relasjon til en av Sveriges beste produsenter av hagestue, og det er den relasjonen vi nå bygger videre på!

Basseng AS holder til i Mandal kommune. Der kan du se et utvalg av våre produkter. Vi leverer varer over hele landet! Hvis du har spørsmål om våre produkter må du ikke nøle med å ta kontakt. Ring oss på telefon 38 18 38 18 eller send oss en e-post på post@basseng.no, hvis du har en drøm vi kan hjelpe deg å oppfylle.

Åpningstider:

Åpningstider butikk: Mandag-fredag kl. 09.00-15.30
Telefonen er åpen mandag-fredag 09.00-15.30.
I høysesong: se vår hjemmeside

Kleveveien 8, 4515 Mandal

Annonseinformasjon

FINN-kode 145148439
Sist endret 16. apr. 2019 15:01

Rapporter annonse