GOLDSKI CLASSIC CLS75 RULLESKI

Til salgs
1 599 kr
Supertilbud!

Vi har utviklet rulleski som innehar meget god stabilitet og som er ekstremt lette å føre. Stammene er produsert av aluminium og er noe lenger enn det som er standard hos andre produsenter, dermed sikres optimal skifølelse. Det ryktes allerede i skimiljøet om at dette har blitt de mest stabile skiene på markedet. Og en annen ting; vi monterer disse skiene selv her på Rud. Detalj for detalj, ski for ski. Med komponenter vi selv har spesifisert og får produsert i Norge og Sverige. Mye er overdimensjonert for å kunne takle de tyngste løperne (100 kg+) og røff bruk.


GOLDSKI CLASSIC CLS75 leveres med rullemotstand 2 og Salomon Prolink bindinger. Denne er meget stødig og stabil, samt at den er kompatibel med støvler som har NNN-såler. Skjermer er inkludert.

Fordelen med Prolink er mindre materialer mellom ski og støvel. Du kommer lavere, og dette bidrar til god kraftoverføring og følelse med underlaget. Bindingen består av to deler, bindingshus og bakplate. Dette gir en solid konstruksjon og passer alle skostørrelser.
•Kompatible støvler: Alfa, Alpina, Fischer, Madshus og Rossignol med NNN-såle, i tillegg til Atomic og Salomons nye Prolink-såler.
•Bindingshuset har god gripeflate på mekanismen, og gjør åpning og lukking enkel selv med hansker eller frosne fingre.

Spesifikasjoner:
• Total lengde m/hjul: 815 mm
• Lengde stamme inkl. gafler: 765 mm
• Avstand hjul: 750 mm
• Bredde hjul: 50 mm
• Diameter hjul: 70 mm
• Gummihjul med motstand 2 eller 4
• Materiale stamme: Aluminium
• Vekt/par: 2,25 kg
Tilstand Ny

Generell info

Nettbutikken Gullsport.no er nå godt etablert i markedet. Vi som drifter nettbutikken har flere tiårs erfaring fra sports- og friluftsbransjen. Med brennende iver er vårt mål å gi deg som kunde en mulighet til å velge unike varer til sport, fritid og friluftsliv. Sortimentet vårt består av produkter fra en rekke kjente og kvalitetsbeviste leverandører fra hele verden. Felles for våre varer er at de skal være tilpasset aktivt bruk under røffe nordiske forhold. Enten du elsker å trene, reise eller bare nyte det å være ute i friluft. Vi fører følgende kjente merkevarer: Ski Trab, Vauhti, Roeckl, Ferrino, Norsk Turmat, Incrediwear, Inferno, Elpex og Altus. I vår nettbutikk ønsker vi at du som kunde skal føle deg like trygg som når du handler i en fysisk butikk. Vår nettbutikk er alltid åpen og vi ønsker gjerne å høre fra deg pr email på post@gullsport.no Vi sender via Bring/Posten over hele landet og setter alltid vår ære i rask levering. Alle bestillinger over 1000,- sendes fraktfritt. På ordre under 1000,- kommer frakt på 99,- i tillegg. Vi har en sikker og enkel betalingsløsning via Klarna.

Vøyenengtunet 14, 1339 Vøyenenga

Annonseinformasjon

FINN-kode 143569549
Sist endret 14. mai 2020 08:23

Rapporter annonse