Kosete, lille Enya fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

1 500 kr
"Kurr kurr"

Jeg heter Enya og er født 01.05 2018. Jeg var så fryktelig redd når jeg kom inn i fosterhjemmet mitt. Ikke nok med at jeg måtte forholde meg til å være inne men disse menneskene pratet med meg og tafset på meg. Non stop... Fostermor sa noe om at hun bare måtte fordi jeg var så veldig søt men jeg vet liksom ikke helt om det var god nok grunn.

Bøt ænihow, jeg ble vant med det altså og nå må jeg noe beskjemmet innrømme at jeg ikke kan få nok kos ?? Aller helst vil jeg ligge så nær jeg kan komme og jeg mener at alle kosestunder bør starte med et skikkelig fjesgnikk. Du vet ikke hva fjesgnikk er sier du?? Hva? Eh, javel... Det er altså så enkelt at du bøyer deg ned til meg og så gnikker vi fjes mot hverandre. Mens jeg maler. At du ikke maler er helt ok altså. Og så vil jeg enten ligge oppå deg eller klin inntil deg. Da er det fint om du ligger i ro og ikke herjer sånn. Jeg sliter fortsatt med å roe frykten min for bråe bevegelser men jeg øver altså. Virkelig. Så snart er jeg komfortabel med det også. I sengen skal vi sove sammen og da vil jeg ligge i armkroken din. Håper den er ledig??

Ellers kan jeg fortelle at jeg elsker hårstrikker. De liker jeg å hente for så å bære dem rundt samt leke litt med dem. Jeg bærer dem opp og ned fra loftet og forsvinner de henter jeg nye i den fantastiske hårstrikkboksen min fostermor har. Så har du kort hår bør du investere i noen hårstrikker til meg er du snill. Det er det minste du kan gjøre...

Prater du til meg så svarer jeg gjerne. Fostermor sier jeg høres ut som en kurrende due når jeg svarer men sist jeg sjekket var jeg pus ikke due. Due er mat. Jeg er løve. Mini sådan.

Halen min er litt rar. Den fikk jeg en knekk i da jeg levde ute men det er ikke noe som plager meg nå altså. Fostermor syns også det er ganske morsomt for det ytterste leddet vibrerer når jeg er ivrig eller glad. Nesten som en hund sier hun (jeg er fortsatt en pus, er hverken due eller hund!).

Har du stor familie med mange barn vil jeg nok trenge litt tid på å bli vant med dem alle men nå bor jeg sammen med 3 katter, 2 sånne store mennesker og 3 sånne små mennesker. Så jeg må jo si at jeg har fått litt erfaring? Fremmede er fortsatt litt skummelt. Da gjemmer jeg meg, men det er vel lov? Gi meg litt tid her også så skal jeg nok vise deg hva jeg er laget av.

Men så tilbake til hvorfor jeg skriver dette. Jeg har lyst på mitt eget hjem. Som kommer til å elske meg og ta vare på meg. Kan dette være deg/dere? Ja?? Send en mail til DNNJ og kom på besøk. Fostermor og familien er kjempesnille og tar gladelig i mot deg/dere. Kors på halsen og ti kniver i hjertet ??

Enya er født 01.05.18.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4374 Egersund

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 142990212
Sist endret 8. jan 2020 09:06

Rapporter annonse