pakke Scheppach Kontursag SD1600V

Til salgs
1 498 kr
cheppach SD1600V er en enestående maskin til finsaging av detaljer i hobby- eller modellbyggingen din - uansett om du er nybegynner eller en mer rutinert håndverker! Det gjør arbeidet enklere og morsommere, og resultatet blir bedre enn med en mer tradisjonell kontursag.

TILPASSET SAGING
Kontursagen fra Scheppach gir deg mulighet for tilpassing når du skal sage. Slaghastigheten er justerbar, og vinkelen på bordet kan justeres. Du får også plass til treverket på den romslige arbeidsflaten. Hvis du vil slippe sagspon, kan du koble til en grovstøvsuger på Ø 35 mm-kontakten.

- Slaghastighet 500-1700/min
- Vinkelgrad 0-45
- Maks. sagedybde 406 mm
- Maks. sagehøyde 57 mm
- Sagbladlengde 134 mm
- Bordstørrelse 415 x 255 mm

SMARTE FUNKSJONER
SD1600V har flere smarte funksjoner som gjør arbeidet enklere. Den har blant annet en LED-lampe med justerbar arm som lyser opp arbeidsområdet ditt. Den har også et blåsemunnstykke på en fleksibel arm, slik at du kan få bort sagspon og få bedre sikt under saging. Kontursagen er dessuten konstruert for å minimere vibrasjonene, noe som gjør det enklere for deg å få maksimal presisjon mens du sager.

PASSER TIL STIFTSAGBLADER OG LØVSAGBLADER
Håndteringen av sagbladene er veldig smidig. Den strømdrevne kontursagen har en spindellås for å gjøre det enkelt å bytte sagblad. Både stiftsagblader og vanlige løvsagblader passer til festet på maskinen. Den har også et smart rom til oppbevaring av ekstra sagblader, slik at du alltid vet hvor de er!
Tilstand Ny

Generell info

Vi lagerfører et bredt spekter av Scheppach maskiner.
Se våre hjemmesider for flere maskiner, og ekstrautstyr.

Torsvang 16, 3271 Larvik

Annonseinformasjon

FINN-kode 141222055
Sist endret 26. feb. 2019 11:20

Rapporter annonse