Blomsterpiken Bobbi fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord Jæren

Til salgs
1 400 kr
Hallo hallo! Hva har du gjort i dag? Har du sniffa på blomstene, herja i trappa og sutret når du ble forlatt i 5 min i stuen? Nei? Seriøst? Altså, hør her. Blomster bør og skal sniffes på. Aller helst bør du stappe trynet så langt ned i dem at du får slikt gult støv i trynet. Det er da du virkelig vet du har lukta ordentlig. Jeg har en slik dame som passer meg og hun prøver jevnlig å dra meg ut av blomstene men jeg skal bare snuse ferdig først så jeg hopper rett opp igjen dersom jeg ikke fikk siste sniffen. Jeg spiser dem ikke (er du helt tullerusk? Man spiser da ikke blomster) men bare sniffer blomsterstøv mens jeg nyter livet. Etterpå bør en ta seg noen runder i trappen for å få ut all fresen i stussen. Har du ikke fres i stussen? Eh, du høres seriøst litt kjedelig ut. Men nok om deg. Trappen! Full fres opp og ned gjør at kroppen holder seg (nesten) slank og hjernen fulltrimmet. Det der med nesten kan du bare overse. Ingenting å henge seg opp i. Nope. Niks. Nada! Når du så har herjet ferdig i trappen og naturligvis havnet alene i første etasje setter du deg ned og sutrer for alle har forlatt deg. Helt alene er du. Ingen er glad i deg. Hjertet-brast-og-du-blir-aldri-mer-hel-sutring. Da kommer nemlig fostermor (eller andre lettlurte folk) løpende for å trøste deg med kos, klapp og masse kjærlighet. Alt i alt en sikker oppskrift for deg som også leter etter kjærlighet? Ikke kom her å si at jeg ikke hjelper til med gode råd og slikt!

Har du lagt merke til hvor deilig det er med gardiner forresten? Ikke klatre i dem, men henge litt i kanten nede for så å kave vettet av deg med å få klørne ut og deretter fange dem igjen og gjenta hele prosessen? Det er en sånn deilig følelse. Du bør prøve! Jeg er med deg slik at du ikke gjør noe feil.

Ellers kan vi godt dele en pose våtfor. Men jeg syns egentlig ikke at du bør få så mye. Sånn egentlig. Jeg liker det nemlig så godt at jeg synger når posen kommer frem og tar gjerne en sno-meg-i-føttene-dine-snuble-taktikk for å få litt av godsakene. Verste jeg vet er kjipe folk som ikke deler på godsakene. Hvorfor tror du de har oppfunnet våtfor? Hæ?

På slutten av dagen setter jeg pris på om du legger deg til rette i sofaen slik at jeg kan få sitte på deg. Da bør du helst ha hendene fri slik at du kan gnikke og gni på meg. Jeg gidder ikke lenge om gangen, er mer på ofte og passelig mengde enn konstant og dritmye. Kan jo få gnagsår dersom du skal gnikke på meg i timesvis... Dessuten er jeg så høflig at jeg sier i fra med tydelige mjau om at NÅ er det kosetid før jeg hopper opp på deg.

Når jeg tenker meg om er det også forbudt å legge deg alene uten meg. Faktisk er det totalforbud mot akkurat det! Vi skal sove sammen. Som to erter i en belg.

Nå tenker du nok at jeg må være den perfekte katten og det kan jeg skrive under på at jeg er! Så når du kommer på besøk vil jeg være litt kostbar for alle vet jo at man ikke bør være for lett på tråden første gang? Fostermor kaller det sjenert, jeg kaller det selektiv. Men uansett, velkommen er du! Garantert!

Bobbi er født 17.05.15.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4049 Hafrsfjord

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 140170557
Sist endret 6. jan. 2021 13:52

Rapporter annonse