Vi vil at det skal være trygt å kjøpe brukt, og har derfor laget en enkel guide basert på Folkehelseinstituttets retningslinjer for smittevern. Les mer her

Temptech OBIU60DBB vinskap, 2 soner, 46 flasker

15 990 kr
• Vinskap for integrering • Svart glassfront • 2 soner (5-12 C, 12-20 C) • 46 flasker • Energiklasse A • Mål (BxHxD): 595x813x570 Moderne vinskap av høy kvalitet med et eksklusivt design. Utviklet for en sømløs integrering i kjøkkenet. Vinskap med to temperatursoner (5-12 C, 12-20 C) og plass til opptil 46 vinflasker. Med to temperatursoner kan du til enhver tid ha serveringsklar hvitvin og rødvin! Stilrent design med svart glassfront med integrert håndtak, trehyller av bøk og hvit, innvendig LED-belysning. Med touchpanel og display har du full oversikt over temperatur og belysning. Med sine standard dimensjoner kan vinskapet enkelt integreres sømløst i hvilket som helst kjøkken. Kjøkkensokkelen med ventilajonsrist festes foran vinskapet. Selve døren på vinskapet måler 713 mm. Vinskapet kan også plasseres frittstående om du ønsker det. Vinsamlingen din hviler trygt med korrekt og jevn temperatur, optimal luftfuktighet, lav vibrasjon og ren luft! Full kontroll på temperaturen Vinskapet har to fysisk avskilte temperatursoner (5-12 C og 12-20 C) som kan reguleres individuelt. Dette gjør det enkelt å ha både serveringsklar musserende/hvitvin og rødvin. Som en anbefaling kan hvitvin og musserende oppbevares ved 8 C i den øverste temperatursonen. Rødvin kan oppbevares ved 12 C i den nederste temperatursonen.Temperaturen på de ulike sonene stilles enkelt inn på touchpanelet på vinskapet. Optimale lagringsforhold Vinflaskene dine oppbevares sikkert og trygt bak den UV-beskyttede 3-lags glassdøren, som beskytter mot skadelige UV-stråler og varme som kan nå inn i vinskapet. Vinskapet er utstyrt med vifter som sirkulerer luften i vinskapet. Kondensvannet i vinskapet blir gjenbrukt og opprettholder dermed en optimal luftfuktighet i vinskapet. Aktivt kullfilter sørger for frisk og ren luft i vinskapet. Delikat design med rene linjer Vinskapet har et delikat og skandinavisk design med rene linjer, designet for en sømløs integrering i kjøkkenet. Stillgående og fri for vibrasjoner Vinskapet har et lavt energiforbruk med energiklasse A. Den stillegående kompressoren sørger for effektiv kjøling i vinskapet. Kompressoren avgir lite lyd. I tillegg til å være stillegående, hviler kompressoren på spesialutviklede vibrasjonsdempere og sørger for minimalt med skadelige vibrasjoner i vinskapet.
Ny eller brukt Ny

Generell info

Temptech AS (Org.nr. 987255765) er en norsk produsent og distributør av hvitevarer med hovedfokus på vinskap. I tillegg består sortimentet vårt av kjøleprodukter for profesjonelt- og hjemmebruk, isbitmaskiner og utstyr og tilbehør til vinkjellere. Bestilling skjer på våre nettsider, www.temptech.no. Trygg og sikker betaling med Klarna Checkout. Vi sender fra vårt lager innen 1-3 dager fra din bestilling. Vi har et landsdekkende serviceapparat. Har du spørsmål om våre produkter kontakt vår kundeservice, hverdager kl. 0800-1600, på post@temptech.no eller telefon 333 67 000.

Borgeskogen 30, 3160 Stokke

Annonseinformasjon

FINN-kode 140121206
Sist endret 1. apr. 2020 10:58

Rapporter annonse