HOLZMANN Maskinsko til maskiner og installasjoner

Til salgs
290 kr
Holzmann maskinsko til dine maskiner, reduserer vibrasjon og med justeringsmuligheter for presis oppvatring og installasjon.

SD80 290,- ekskl mva
Belastningsevne 500kg
Diameter Ø80mm

SD120 320,- ekskl mva
Belastningsevne 800kg
Diameter Ø120mm

Prisen er oppgitt ekskl mva ab lager Ålesund.
Ta kontakt for å få oppgitt fraktpris med våre spesialbetingelser helt frem til din adresse.

Betalingsbetingelser for dette produktet: Ved avsendelse.
Service og installasjoner på Holzmann utstyr og maskin utføres over hele landet.

Husk at vi har flere produkter i vårt Holzmann sortiment. Her finner du ulike typer maskiner og utstyr både for trebearbeiding , metallbearbeiding og platearbeider. Ta gjerne kontakt med en av våre teknikere eller maskinselgere og få mer informasjon, eller tilsendt komplett katalog med alle maskiner for metall eller trebearbeiding.

Du kan også følge oss på facebook, der legger vi ut både maskinnyheter samt konkurranser der du kan vinne flotte premier. (gå inn og lik oss idag på facebook.com/holzmannnorge ? jepp med 3n’er ;o)
Tilstand Ny

Generell info

Det er både trygt, enkelt og rimelig å handle med oss på Finn.no. Ved bestilling eller forespørsel kan du enkelt sende en melding på "send melding" knappen. Vi henter inn de beste fraktprisene fra Bring, ingen ekstra gebyrer og vi sender en ordrebekreftelse tilbake på epost. Du kan også be om mer informasjon eller ringe oss, våre kompetente medarbeidere står klar til å hjelpe deg i havn med små og store prosjekter.

Tverrvegen, 6022 Ålesund

Annonseinformasjon

FINN-kode 139664456
Sist endret 26. des. 2019 00:17

Rapporter annonse