Norskprodusert Vindex Rekkverk Vedlikeholdsfritt PVC Vinyl

Til salgs
Vindex vedlikeholdsfritt siden 1986, det er vi stolt av og det gjør oss til de beste eksperter på feltet. For deg som kunde gir det: kvalitet, forutsigbart, trygghet og et produkt levert av fagfolk.
Vi skreddersyr ditt rekkverk.
Stolpe, spileavstand og høyde tilpasses ditt ønske og gir et mye finere visuelt inntrykk. Ved for eksempel skråning er det ekstra viktig at rekkverk spesialtilpasses etter graden for å få det beste sluttresultatet.
Produseres ved vår fabrikk på Hustadvika, for det Norske klima og etter oppdaterte Norske lover og Standarder.
Hver ordre spesial produseres etter dine ønsker og mål, ingen standarder eller ferdige moduler.
Lengst i markedet. Miljøvennlig. Kvalitet, stabilitet og funksjonalitet er uslåelig. Flest modeller og mest fleksible. Kort og presis leveringstid.
Selgere rundt om i Norge kommer hjem på befaring, tar nøyaktige mål og gir tilbud.
Sjekk våre fine ledlys, som monteres i stolpen som en halvmåne, eller som en lysende stolpetopp. Kan også leveres med dimmer og/eller fotocelle.
Du bestemmer - Vi produserer og leverer.

Unikt - Sterkt - Stabilt - Vedlikeholdsfritt!
Tilstand Ny

Generell info

Hovedkontor og Fabrikk i værharde Hustadvika og Atlanterhavsveien midt mellom Molde og Kristiansund.
Vindex jobber for kvalitet og fornøyde kunder. Er veldig stolt over det gode ry som våre kunder gir oss. Velger du vindex lover vi: Kvalitet - Norsk produsert - Stilfullt - Spesiallaget for deg og dine ønsker - Garanti til å stole på - Kort og korrekt leveringstid - Prioritert ved reklamasjoner som f.eks ved transportskade, brann, skade under montering, påkjørsler eller andre uforutsette ting.

Farstad, 6444 Farstad

Annonseinformasjon

FINN-kode 139591446
Sist endret 28. jun. 2022 12:26

Rapporter annonse