INAKTIV

Kjekkasen James fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord Jæren

Til salgs
1 300 kr
Hallå!

"Mitt namn är Sulten. Om inte jag får mat bliver jag en rackare."

Neida, jeg heter ikke Sulten. Jeg heter Frampå (egentlig James, men Fostermor sier jeg er så meeed hele tiden så da ble det Frampå). Sulten er jeg også enda det står mat fremme hele tiden. Det er bare det at jeg ELSKER godis. Så når fostermor er på kjøkkenet er jeg også der og piper som den gutten i nød jeg tross alt er. Bare for å være sikker på at hun ser meg tar jeg ofte en piruett og to mens jeg synger klagesangen for de som sulter. Men selv om jeg er sulten så spiser jeg tross alt ikke hva som helst. Rare damen satte frem slik Vom og kattemat (rå mat for katt) og da brakk jeg meg sikkert i 13 timer etterpå. Æsj sier jeg bare. ÆÆÆÆÆSJ!

Ellers lever jeg opp til navnet. Når fostermor har besøk er jeg der som limet på fluepapiret. Helt umulig å bli kvitt (ikke at noen vil bli kvitt meg... Hallo...). Jeg gnikker, gnir og maler. Legger meg så tett inntil jeg kan komme mens jeg dytter hodet gjentatte ganger inn i hånden til personen som sitter nærmest. Fostermor syns jeg er så spesiell for hun er mer vant med katter som får rygg som en U når noen prøver å ta på dem. Men ikke denne gutten. Jeg kan nemlig ikke komme nær nok. Er man sosial så er man sosial.

Ellers pleier jeg å jage sommerfugler. De flyr på utsiden og jeg flyr på innsiden. Opp, ned, frem og tilbake. Jeg liker å lage litt knatrelyder også bare for å sette litt spesialeffekter på jakten. Fosterbroren min Mr. Shyguy pleier å sitte med trillrunde øyne når jeg jager sommerfugler. Jeg har en mistanke om at han er overveldet av mitt betydelige talent for jakt. Fostermor tror det er mer fordi jeg ser ut som en megatulling på speed men hun serverer jo uspiselig mat så hva vet vel hun...

Jeg går godt overens med alle i mitt fosterhjem. Det bor en stor hund her men den idioten var det bare å overse så ble det ikke noe tull ut av det. Litt ekkelt første gangen kronidioten hoppet opp i sengen når jeg lå der for å sove men nå har jeg funnet ut at om jeg bare strekker meg så laaaaaaaaaaaang jeg er så tør han ikke hoppe opp i sengen. Ganske festlig at en sånn hvit pels på 40 kg kan være redd sånne spinkle gutter som jeg på 7 kg. Har ikke trua ham eller noe. Og likevel har han den respekten jeg fortjener.

Jeg syns du skal komme på besøk. Mest sannsynlig er jeg den rette for deg. Det er bare å sende en mail til DNNJ. Har hørt det skal være hyggelige folk som svarer på mailene.

Løøøøv og de. Peace out ??

James er født 30.03.16.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4365 Nærbø

Annonseinformasjon

FINN-kode 139323997
Sist endret 3. okt. 2019 18:31

Rapporter annonse