PERFECT INFRARØDE VARME-PANELER.

Til salgs
1 400 kr
Varm opp huset ditt, kontoret og andre steder hvor du vil ha det behagelig og lunt med... PERFECT ir-panelovner.
Panelovnene ser ut som et bilde, men vi har også både hvite og svarte.
Du kan sende inn ditt eget bilde som vi kan trykke på panelene.

Kan leveres med termostat med fjernkontroll.

Leveres i mange størrelser.
Tilstand Ny

Generell info

Det er mange gode grunner til å investere i infrarøde varmepaneler.

Gir et behagelig og lunt inneklima, da varmebølgene varmer opp alt de treffer, som vegger, gulv, tak, gjenstander, møbler og ikke minst
oss......MENNESKER. Luften er behagelig og ren, ikke varm og tørr som man opplever med varmevifter/ovner og varmepumper.
Lav differanse mellom gulv og tak, bare ca 2 grader.

Bruker betydelig mindre strøm pr. m2 enn annen oppvarming.

Allergivennlig da de ikke skaper konveksjon på samme måte som tradisjonelle varmekilder. Dermed unngås transport av støv i rommet. De brenner ikke støv på samme måte som andre varmekilde. Luftfuktigheten bedres med opp til 50% og man unngår tørr og irritabel hals.

De gir bedre energiutnuttelse, da de tradisjonelle ovnene bruker ca 40% av energien til å varme opp sitt eget varme-element, mens de infrarøde bruker 3-5%.

Lydløs oppvarming.

Helsefremmende. Fordi de varmer opp gjenstandene i rommet, vil det virke hemmende mot sopp og mugg, bl.a. på bad og kjellerstuer, hvor varmen forhindrer fuktdannelse. De infrarøde varmebølgene varmer opp huden vår, noe som stimulerer blodørene i underhuden, gjør dem mer fleksible og øker blodsirkulasjonen, noe som er sunt for kroppen vår. De gir deg den samme varmen og følelsen som man får fra solen. Ir-varmen er den samme typen som man får fra solen, uten de ultrafiolette strålene.

Meget lang levetid..

Dalstuveien 17, 2340 Løten

Annonseinformasjon

FINN-kode 139299285
Sist endret 24. sep. 2020 16:44

Rapporter annonse