Video

Luftrenser Pegasus - aldri bytte filter!

Til salgs
2 699 kr
Fantastisk luftrenser der du aldri behøver å byte filter. Filteret vaskes i rennende vann (Gjelder ikke valgfritt kullfilter).

Hovedfilter kan renses. Behøver ikke byttes
Valgfritt kullfilter i tillegg
Svært stillegående
Flott sveitsisk design
Nyhet 2019


Kostnader ved å bruke luftrenser
Når du skal kjøpe luftrenser så er det flere ting å tenke på. En av tingene du må tenke på er kostnadene ved å kjøpe nye luftfilter. Luftrensere med HEPA-filter er svært effektive, men over tid koster det en god del å stadig bytte filter. HEPA-filter skal byttes flere ganger i året. Denne luftrenseren har ikke HEPA-filter men et patentert HPP-filter. Det renser også 99,97% av partiklene i luften, og er spesielt godt for de små og farlige partiklene. HPP-filter skal ikke byttes. HPP-filteret skal skylles under rennende vann, og deretter er det klart til bruk igjen.

Stylies Pegasus har også er forfilter og et kullefilter. Forfilteret bør byttes, men koster kun en brøkdel av det et HEPA-filter koster. Kullfilteret er valgfritt, og bør benyttes om du også har behov for å fjerne lukt.

HPP-filter
Hpp-filteret består av to konsepter. Luften som kommer inn i luftrenseren passerer mellom tynne metallplater som er elektrisk ladet. Disse ladningene skaper en sterkt og lokalt felt, som gjør at partiklene fester seg til metallplatene. Denne rensemetoden er spesielt effektiv for de små partiklene, og det er de som er farligst å puste inn. Når platene er dekket at forurensede partikler kan filteret tas ut av apparatet og skylles i vasken. Da blir platene rene igjen, og kan brukes flere ganger. Filteret skal ikke byttes.

Innendørs luftkvalitet
Luften rundt oss er forurenset av smusspartikler, virus, pollen og bakterier. I gjennomsnitt inhalerer vi en svimlende 10.000 liter eller mer av denne luften daglig. Forurenset luft forårsaker ofte åndedrettsirritasjon og allergiske reaksjoner på stoffer som pollen. Stylies er derfor opptatt av å sikre at du i det minste kan puste inn ren luft innenfor dine egne fire vegger.

Stylies Pegasus luftrenser
Stylies luftrenser, Pegasus, filtrerer luften, fjerner ubehagelige lukt, virus, pollen og bakterier. Det spesialutviklede og patenterte HPP Filter System? er svært effektiv ved rensing av luft. Det kraftige toppmoderne aktiverte karbonfilteret eliminerer ubehagelige lukt. Pegasus er en bemerkelsesverdig og svært effektiv luftrenser. Alt du trenger å gjøre er å bytte ut karbonfilteret hver sjette måned. Du behøver ikke å erstatte kostbare HEPA-filtre. HPP-filteret kan enkelt rengjøres med vann og trenger aldri å byttes ut.

Luftrenser Pegasus er billig i drift. Ingen filterbytter.

STYLIES PEGASUS

Strømforbruk 8 - 30 W
Passer for romstørrelse 50 m² eller 125 m³
Rengjøringseffektivitet opptil 99,97%
Type filter Permanent HPP ? hovedfilter
Filterbytte hovedfilter Ingen bytte nødvendig
Filterbytte valgfritt karbonfilter Omtrent hver 6. måned
Lydnivå Ultra stille drift - 35 dB
Nattmodus Dimmede lys
Timer Ja
Dimensjoner (B x H x D) 160 x 395 x 380 mm
Vekt 3,45 kg
Farge Velg sort eller hvit
Anbefalt av allergiforbundet ECARF*
Luftrenser Stylies Pegasus. Ingen filterbytte.

*ECARF = European Centre for Allergy Research Foundation
Tilstand Ny

Generell info

Fri frakt på alle ordrer over 1.000 kroner.

Se vår nettbutikk: WWW.BEDRE-INNEKLIMA.NO

Vi selger det du trenger for et bedre inneklima: Luftavfukter - luftrenser - luftfukter - produkter for bedre rengjøring. Vi har utstyr både til privat bruk og til profesjonell bruk. Alle våre produkter er lagervare i Sandefjord, og vi sender ut varer hver eneste dag.

Våre åpningstider på kontoret er 0800-1600.

Ring oss på 33 47 01 00, vi hjelper deg gjerne! Hilsen Even, Jon og Jarle.

Bedre Inneklima AS, Sandefjord.

Pindsleveien 8b, 3221 Sandefjord

Annonseinformasjon

FINN-kode 138860228
Sist endret 20. mar. 2020 08:40

Rapporter annonse