Karl Uchermann - Valpene - Vurderes solgt

Til salgs
Karl Uchermann - Valpene - vurderes solgt.
Mål ink. ramme: 50x60 - Pris på forespørsel/Åpen for bud

Pris Vurdering 65-85'
Tilsvarende maleri solgt for 200,000 på auksjon hos Blomqvist for noen år tilbake i samme størrelse. Bilde kommer av dette tilslaget kommer, det er klippet ut fra katalogen og festet bakpå rammen.

Maleri og ramme i flott stand, original rammen er nylig restaurert og forgylt med bladgull.


Dette maleriet har vært i min private kunstsamling i mer enn 30 år, det er en topp utgave, tilsvarende Uchermann av denne kvalitet har tidligere gått for 80-120. Dette maleriet er malt på mahogny plate slik som Adolph Tidemand, Sundt-Hansen og Eckersberg ofte gjorde med mindre malerier.

Generell info

Trykk på firmaprofilen vår for å se flere av våre annonser, eller besøk oss på vår nettside http://www.gallerihersleb.com/

Vi skaffer alt av eldre norsk kunst, dersom det er en kunstner eller et motiv vi ikke har inne for øyeblikket så send oss en forespørsel så gjør vi undersøkelser i vårt nettverk.

Alle malerier som selges og formidles gjennom Galleri Hersleb har vært renset hos konservator og har forgylte og restaurerte rammer i god stand. Vi har også en del litografier på vår nettside.

Ta kontakt på tel. 915 83 820 eller på mld her på Finn for mer informasjon. Galleriet har adresse Ålesund, men vi har et lager og showroom i Oslo. Ved seriøs interesse kan alle malerier fremvises i Oslo på noen dagers varsel.

Alle malerier vi har kan sendes hvor som helst i Norge og utlandet, enten med posten eller budbil.

6003 Ålesund

Annonseinformasjon

FINN-kode 138797892
Sist endret 2. jun. 2020 17:14

Rapporter annonse