12V EL-VINSJ TIL ATV, BÅTHENGER, BILHENGER, 4WD BILER M.M.

Til salgs
1 599 kr
12V elektriske vinsjer av god kvalitet til gunstige priser.

Klikk på linken "Kjøp i nettbutikk" for å se vårt utvalg og alle priser. Bestill enkelt og helt trygt i vår webshop. Rask levering, vi sender varer hver dag.

Modellversikt:
1. Vinsj "ATV" 12V 2500lbs/1130kg trådløs+kablet fjernk.
2. Vinsj "ROCK" 12V 2000lbs/ 907kg trådløs fjernk.
3. Vinsj "ROCK" 12V 3500lbs/1589kg kablet fjernk.*
4. Vinsj "ROCK" 12V 5000lbs/2268kg kablet fjernk.*
5. Vinsj "ROCK" 12V 9500lbs/4313kg kablet fjernk.*

Se priser på toppfritid.no


Se vårt utvalg av el-vinsjer. Bruk de på ATV, båthenger og biltilhengere, 4WD biler og andre kjøretøy, små tømmerhengere osv.


Fra 2000lbs til 9500lbs, med eller uten trådløs fjernkontroll. Vi har også tilbehør som dyneema line, vinsjkroker, fjernkontroll, braketter, sikringsholdere, hovedbrytere, batterikabel, batterikasser, utstyrskasser, batterier osv.


Tips! Vi anbefaler å montere sikring og hovedbryter på strømtilførsel for alle vinsjer, dette gir økt sikkerhet mot brukerfeil og skader. Husk også at den trådløse fjernkontrollenheten bør slås av når den ikke brukes (bryter på enhet).

Forbehold om feil og prisendringer. Det er alltid priser og spec. på toppfritid.no som gjelder.
Tilstand Ny

Generell info

NB! VI HAR NY BESØKS- OG HENTEADRESSE:

TOPP FRITID AS
SURFELLINGEN 2
1739 BORGENHAUGEN


MER NYTTIG INFO:

1) FÅ DE BESTE TILBUDENE FØRST!
Hvis du syns vi har spennende produkter her på FINN.no, klikk knappen "Følg firma" så blir du automatisk oppdatert når vi legger ut noe nytt.

2) SPENNENDE, HAR DERE FLERE PRODUKTER?
Du ser alle produktene ved å klikke på "Flere annonser", men det er bare noen få sammenlignet med hva du finner på toppfritid.no (klikk på Firmaets hjemmeside). Der kan du kjøpe produkter fra hele vårt sortiment, vi sender daglig til hele Norge. Husk å registrere deg for vårt nyhetsbrev som du finner nederst på siden.

3) HVORDAN BESTILLE?
Klikk på knappen "Kjøp i nettbutikk" og bestill varen der. Hvis denne knappen ikke er tilgjengelig kan du søke opp varen på toppfritid.no eller sende e-post til post@toppfritid.no eller også ringe oss på 90668280 så hjelper vi deg.


MER INFO I NETTBUTIKKEN
I nettbutikken ser du om varen er på lager hos oss, eventuelt estimert leveringstid. Du får automatisk beregnet fraktkostnad hvis du er innlogget. Du kan bestille for henting i butikk eller få varen sendt hjem. Vi tilbyr 100% sikker betaling med kort eller Klarna. Du velger enkelt leveringsmåte og betalingsmåte i kassen.

*Ikke alle varer kan sendes (f.eks. tilhengere).


VÅRE ÅPNINGSTIDER og TELEFONTIDER

Man, tir, ons, fre: 10-16
Torsdag: 10-18
Lør-søn: Stengt

OM TOPP FRITID AS
Butikk og lager ligger i Sarpsborg kun 1 time fra Oslo og 20 min. fra svenskegrensen. Stikk innom når du har turen forbi, butikken ligger på Borgenhaugen kun 7 minutter fra avkjøring E6. Vi har også eget verksted for mange av produktene vi selger inkludert service på CFMOTO ATV og BK Hengeren tilhengere. Vi reparerer også 12V/gass kjøleskap, kokeapparat, Wallas produkter m.m.

VÅRE PRISER
De annonserte prisene er alltid inkl. mva. levert ved vår adresse. Noen produkter kan ha tilleggsavgifter, gebyrer, klargjøringskostnader e.l. Dette vil normalt komme fram i annonsen eller ordrebekreftelsen. Porto tilkommer hvis varen skal sendes hjem til deg (beregnes automatisk i webshop eller avtales med oss).


NB! Det er krevende å holde alle annonser på FINN.no oppdatert til en hver tid så vi må ta forbehold om feil i priser, spesifikasjoner og leveringsevne.


VELKOMMEN TIL TOPP FRITID

Surfellingen 2, 1739 Borgenhaugen

Annonseinformasjon

FINN-kode 138749825
Sist endret 27. nov. 2020 16:18

Rapporter annonse