Competition Kettlebells. Pris fra kr. 480,- stk

Til salgs
480 kr
Kettlebell i stål, standard størrelse og fargekoder for konkurranse kettlebells. Competition kettlebells er produsert etter samme standard som International Kettlebell and Fitness Federation bruker, men håndtakene er behandlet med knudrete krom istedenfor stål slik at du får godt grep og unngår at håndtakene ruster.

Perfekt for Crossfit, HIIT trening og funksjonell styrketrening.

Denne kettlebellen er i utgangspunktet beregnet for proffene, men den kan likeså godt brukes av en nybegynner. Våre konkurranse Kettlebells kommer i forskjellig vekt fra 4kg til 40kg. Hver vekt har sin farge. Kiloangivelsen er i tillegg trykket på hver kettlebell. Kulen er malt, mens håndtaket er behandlet med knudrete krom slik at du får godt grep og slipper vedlikehold.

Trening med kettlebells er meget funksjonelt og gir både styrke, fleksibilitet og utholdenhet på en gang. Noen typiske øvelser med kettlebell er Snatch, Jerk, Clean og Kettlebell-swing.

Du trenger forskjellige vekter til forskjellige øvelser. Er du helt fersk innenfor kettlebell-trening anbefaler vi at du begynner med en lett kettlebell. Størrelsene vi selger mest av til 2-hånds øvelser er 8kg – 24kg.

Trykk på "Kjøp i nettbutikk" knappen for å se hele utvalget og bestille.
Tilstand Ny

Generell info

Treningsutstyr fra Performance by OCM AS kan kjøpes i vår nettbutikk: www.pbym.no
Levering over hele landet eller gratis henting på Pick-up point i Sandstuveien 70 på Ryen i Oslo.

Om oss:
Performance by OCM AS ble etablert av Ole Chr. Mobech etter 20 år i treningsutstyr bransjen. Vi hjelper deg med å få tak i treningsutstyr med god kvalitet til riktig pris.
Vi har spesialisert oss på utstyr av god kvalitet til hjemmetrening og bruk i bedrifter, samt spesialutstyr og tilbehør til treningssenter. Når du kjøper treningsutstyret ditt hos kan du føle deg trygg på at du har fått utstyr med god kvalitet til riktig pris. Vi gjør det enkelt for deg å finne frem til det treningsutstyret du leter i vår oversiktlige nettbutikk. Om du bare trenger en enkel vektvest til å ha på deg når du løper, en treningsmatte til å trene yoga på eller et komplett treningsrom med tredemølle, treningsbenker, treningsmaskiner og frivekter så finner du det her hos oss. 

Sandstuveien 70, Bygg AU, 0680 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 138598899
Sist endret 13. jul. 2020 09:32

Rapporter annonse