INAKTIV

Omtenksomme Frøken Piffi fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord Jæren

Til salgs
1 500 kr
Denne sjarmerende lille frøkna er på let etter et nytt hjem. Hun kommer nok til å trives godt i et hjem med kun voksne. Hun er ennå litt småskvetten til tider, men er veldig sosial med fosterfamilien sin. Det er også veldig viktig for denne frøkna å komme i et hjem som allerede har en eller flere pusekatter. Hun er nemlig utrolig glad i andre puser og så god med dem.

Piffi er hele husets reservemamma! <3 Hun er så snill mot de andre pusene, og om hun får lov så vasker og steller hun med dem. Hun er også rask med å informere om det er noen av de faste kattene i hus som står utenfor døren og vil inn. Det er jo så spennende å lukte på dem når de har vert ute, så Piffi er som regel å møter dem velkommen.

På kvelden når roen senker seg i hus synes hun det er utrolig kos å være med og chille litt på sofaen. Da ligger hun gjerne tett inntil deg eller en av de andre pusene. Hun er utrolig glad i kos og kommer gjerne å gneger seg inntil armen før hun legger seg ned.

Frøken Piffi er ei nydelig jente født ca 17.08.2018. Hun er skilpaddefarget, sort med litt lyse/røde partier og har en elegant og feminin kroppsform.


Denne søte frøkna er så snill av seg at hun av og til også vasker fostermor på hånden. Mens hun vasker er det viktig å småtygge litt på fingrene for å se hva de smaker, men ikke slik at det gjør vondt. Hun er også ganske kilen bak på ryggen, så når du klapper henne og det kiler så tygger hun litt tilbake for å gi beskjed.

Piffi er litt sky til fremmede som hun ikke kjenner, så det vil nok ta litt tid å vinne hennes tillit. Men når hun første blir kjent med deg er hun en herlig frøken som elsker kos. Det har derfor ikke vert så lett å finne henne når det er adopsjonsbesøk, for disse fremmede er litt skumle synes hun.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.
Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 x vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer signerer på kontrakt og godtar da adopsjonskriteriene at katten skal kastreres når de er gamle nok, ved 6 måneders alderen. Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før ved 12 måneders alderen. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder.

Ved interesse - ta kontakt med oss på vår epostadresse
nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no

Vi trenger også fosterhjem!

Org.nr: 912 677 761
Kontonummer: 1503 41 20789

Du finner oss også på Facebook.>

4032 Stavanger

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 137045093
Sist endret 21. okt. 2020 03:08

Rapporter annonse