Januarsalg! Royale drivhus 14,5 kvm! Lakkert aluminium!

58 818 kr
Gjør et kupp i vårt største salg på drivhus og lysthus noensinne! Prisen gjelder kun ut Januar! Ordinærpris 79484 kr!

Prisen gjelder for Royale 14,5 kvm i sort eller grønn lakkert aluminium, 1 sett doble dører, 10mm polykarbonat i tak og vegger, integrert sokkel.

Hos oss kan du selv bestemme om du vil ha herdet sikkerhetsglass eller polykarbonat i tak og vegger eller en kombinasjon av dette. Vil du ha 1 vegg med polykarbonat og 3 vegger med herdet sikkerhetsglass? Eller bare en plate med glass i en vegg? Ikke noe problem! Bare velg alternativet "egenkomponert mix" ved bestilling, og spesifiser i kommentarfeltet hvilke flater du ønsker i glass/polykarbonat.

Dette drivhuset omfattes av vår værgaranti, og garanteres mot vindskader opp til orkan styrke! (33 sekundmeter/ 119 km/t) Se betingelser for værgarantien i informasjonsmenyen nederst på nettsiden.

Vår nye toppmodell! Kraftigere profiler, 192 cm sidehøyde og mulighet for flere døråpninger! Det perfekte drivhuset, eller kanskje din nye hagestue? Eller hvorfor ikke en kombinasjon?

Den store forskjellen på våre drivhus og andre drivhus på markedet, er at vi kun benytter kraftige aluminiumslister for å holde platene fast i drivhuset! De fleste andre produsenter benytter plastlister eller gummilister som klemmes ned over plateskjøtene som eneste platefestemiddel, vi benytter istedet aluminiumslister som legges over platene og skrues fast med batteridrill og selvborende rustfrie stålskruer! Etter 10 år med storm, sol, regn og snø vekselvis er aluminiumslistene fortsatt like gode som nye og holder fortsatt platene like fast! Det samme kan ikke sies om plast eller gummilister..

En annen stor forskjell er taksperre og veggstender profilene! Det vanligste på markedet er T-profiler, vi benytter kun UU-profiler på våre drivhus! En T-profil har som regel sorte plastlister som klemmer platene fast, og en ensom bærende aluminiumsprofil i midten. En UU-profil har 4 bærende profiler og kraftige buede aluminiumsklemlister som er skrudd fast i UU-profilen med selvborende rustfrie stålskruer. Legg spesielt merke til den enorme forskjellen i bærekraft på T-profilen og UU-profilen! UU-profilen har 4 bærende profiler + klemlisten, i stedet for bare 1 bærende profil som T-profilen har! Bare klemlisten vår alene er ofte sterkere enn selve vegg og takprofilen i mange konkurrenters drivhus!

I Royale serien benytter vi vårt gjennomprøvde patent med klemlister av aluminium som holder fast glass og plater. Våre konkurrenter benytter som regel klemlister av plast eller gummi, og det er da kun denne plasten eller gummien som holder glasset på plass. Vårt patent innebærer derimot at glassene klemmes fast av sterke aluminiumslister som skrues fast i konstruksjonen med rustfrie stålskruer. Plater og glass sitter dermed bom fast uansett vær og vind!

Platene skrues fast med batteridrill noe som gjør monteringen svært enkel! Alle delene er merket med et eget nummer i pakken, og monteringsanvisningen er lettfattelig med tekst og bilder. Det finnes også en monteringsvideo som forklarer monteringen grundig, steg for steg. Du finner ikke mange drivhus på markedet med en så gjennomtenkt og kraftig konstruksjon som dette!

Royale drivhuset er bredere enn våre øvrige drivhus, hele 313 cm! Den ekstra bredden gjør at drivhuset føles svært romslig, og gjør det enkelt å dyrke i 3 rader. Dersom du benytter Royale som en hagestue har du god plass til å møblere som du vil.

Sidehøyde på 192 cm gir full ståhøyde helt ut i sidene, samtidig som det gjør at du selv kan velge plassering av de doble dørene. Du velger selv om du vil ha doble skyvedører eller doble sidehengslede stalldører. Du velger mellom 1 sett dobbel skyvedør eller 1 sett dobbel sidehengslet dør. Valget er ditt, prisen er den samme for begge alternativer.

Det er også mulig å få flere dører mot pristillegg. Dette gjør at du f.eks kan ha dør i begge ender av drivhuset, eller plassere dører på alle 4 vegger. Du kan også kombinere skyvedører og stalldører som du selv ønsker.

Sokkelen er integrert i konstruksjonen, slik at du slipper å kjøpe sokkel utenom. Den kan enkelt monteres både på gress/grus og fast underlag som terrasse eller betong.

2 lufteluker i taket sørger for god utlufting.

Royale 14,5 kvm

bredde 313 cm

lengde 463 cm

sidehøyde 192 cm

totalhøyde 270 cm

Dette drivhuset leveres i str 9,8, 12,1, 14,5 og 16,8
Og leveres i fergene blank aluminium, sort og grønn
Tilstand Ny

Generell info

Lagervare, kort leveringstid!

Gjerstadveien 1217, 4980 Gjerstad

Annonseinformasjon

FINN-kode 137012227
Sist endret 1. jan 2020 19:53

Rapporter annonse