INAKTIV

Bedårende Lilo fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord Jæren

Til salgs
1 500 kr
Hei, jeg heter Lilo! Selv om jeg bare er 1 år gammel, er jeg allerede en veldig stor gutt - med MASSE deilig pels. Fosterfar synes faktisk jeg ser ut som en grå løve, med halen til en vaskebjørn! Jeg liker mat, andre katter, høye utkikksposter, leketøy, og ligge i solen hele dagen. Jeg er egentlig veldig sjenert, og blir som oftest litt engstelig av nye mennesker (-og spesielt SMÅ mennesker for de hopper jo plutselig bare på meg!). Men når jeg først blir kjent med dem, ja, da vil jeg gjerne ha både oppmerksomhet og store mengder kos, spesielt under haka.

Det er viktig for meg å ha minst én kattevenn, for da føler jeg meg så mye tryggere. Slik som fosterbroren min her jeg er nå, vi leker og jakter på hverandre store deler av dagen. Det er noe av det kjekkeste jeg vet!

Mitt største ønske er å finne et trygt og godt for-alltid-hjem, gjerne uten så alt for mye bråk og støy, med mennesker som vil være tålmodige med meg til jeg finner meg til rette. Om du har en vinduskarm jeg kan få ligge og observere fugler i, da er jeg virkelig på gli! Jeg har aldri blitt sint på noen, og vil egentlig bare være snill med alle, jeg. Utenom insekt da, de er jo levende snacks man ikke kan si nei til. Hihi. Og så blir fosterfar alltid ekstra fornøyd når jeg sluker sånne edderkopp-ting.

Liker du å ha det rolig rundt deg, og har du allerede en eller flere katter? Da har jeg veldig lyst å flytte inn hos deg og bli en del av flokken din!

Født 14.06.18.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4344 Bryne

Annonseinformasjon

FINN-kode 136441520
Sist endret 15. feb. 2020 17:20

Rapporter annonse