PRO Power Tower

Til salgs
1 990 kr
Pro power tower er et frittstående treningsstativ til kroppsheving/hang-ups, dips, kneløft og push-ups. Tren hele overkroppen effektivt med din egen kroppsvekt.
Dersom noen av øvelsene blir litt tunge for deg kan du bruke en av våre super bands for å få litt hjelp. Blir det for lett selger vi også dips belter for økt motstand.


Mål: LxBxH: 94cm * 66cm * 211cm
Vekt: 29kg

Trykk på "Kjøp i nettbutikk" knappen for mer info og bestilling.
Tilstand Ny

Generell info

Treningsutstyr fra Performance by OCM AS kan kjøpes i vår nettbutikk: www.pbym.no
Levering over hele landet eller gratis henting på Pick-up point i Sandstuveien 70 på Ryen i Oslo.

Om oss:
Performance by OCM AS ble etablert av Ole Chr. Mobech etter 20 år i treningsutstyr bransjen. Vi hjelper deg med å få tak i treningsutstyr med god kvalitet til riktig pris.
Vi har spesialisert oss på utstyr av god kvalitet til hjemmetrening og bruk i bedrifter, samt spesialutstyr og tilbehør til treningssenter. Når du kjøper treningsutstyret ditt hos kan du føle deg trygg på at du har fått utstyr med god kvalitet til riktig pris. Vi gjør det enkelt for deg å finne frem til det treningsutstyret du leter i vår oversiktlige nettbutikk. Om du bare trenger en enkel vektvest til å ha på deg når du løper, en treningsmatte til å trene yoga på eller et komplett treningsrom med tredemølle, treningsbenker, treningsmaskiner og frivekter så finner du det her hos oss. 

Sandstuveien 70, Bygg AU, 0680 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 135975240
Sist endret 21. jan. 2019 15:29

Rapporter annonse