Byggtørker GASS 30kW (propan)

Til salgs
2 149 kr
Leveres også i 10kW utgave, se webshop.

Klikk "Kjøp i nettbutikk" for å se lagerbeholdning og bestille. Vi sender pakker hver eneste dag til bedrifter og private kunder over hele Norge.

Byggtørker gass (propan) 30kW
Svært kraftig, men kompakt


Sunwind gassdrevne byggtørkere leveres i to versjoner med 10 eller 30 kW effekt (se alternativer i nettbutikken).


Kan jeg bruke byggtørkeren med vanlig H-flaske?
Byggtørkerne leveres komplett med slange og gassregulator for industriflaske (I-flaske), men fungerer like bra med H-flaske (husholdningsflaske/click-on) dersom du i tillegg kjøper 1stk. Adapter 106762 og 1stk. Overgang 107115 til POL (industri) -kobling som du finner her på siden under tilbehør. En enkel løsning for å bruke de flaskene du allerede har.


Byggtørkerne holder høy kvalitet og er godkjent etter både CE og TUV direktiv. De er produsert i robust metall for lang holdbarhet. De gir en meget hurtig og kraftig oppvarming, og er spesielt egnet i f.eks nybygg, lagerrom, verksteder, veksthus, byggeplasser, garasjer, til opptørking etter vannskader osv.


Oppvarming med høy effekt
For bruk med propan
Viftemotor med termisk beskyttelse
Piezotenning
Overopphetingsbeskyttelse
Justerbar høydevinkel
Regulator og slange inkludert
Med tennsikring
Tilkobles 220 volt for vifte og tenning


SPESIFIKASJONER

Areal: Max 232 m3
Effekt: 30 kW
Forbruk: 2,2 kg/t
Gasstrykk: 1,5 bar
IP klasse: IPX4
Mål: 522 x 225 x 374 mm
Strømforsyning: 220 volt/30 watt
Vekt: 5,8 kg

toppfritid.no
Tilstand Ny

Generell info

NB! VI HAR NY BESØKS- OG HENTEADRESSE:

TOPP FRITID AS
SURFELLINGEN 2
1739 BORGENHAUGEN


MER NYTTIG INFO:

1) FÅ DE BESTE TILBUDENE FØRST!
Hvis du syns vi har spennende produkter her på FINN.no, klikk knappen "Følg firma" så blir du automatisk oppdatert når vi legger ut noe nytt.

2) SPENNENDE, HAR DERE FLERE PRODUKTER?
Du ser alle produktene ved å klikke på "Flere annonser", men det er bare noen få sammenlignet med hva du finner på toppfritid.no (klikk på Firmaets hjemmeside). Der kan du kjøpe produkter fra hele vårt sortiment, vi sender daglig til hele Norge. Husk å registrere deg for vårt nyhetsbrev som du finner nederst på siden.

3) HVORDAN BESTILLE?
Klikk på knappen "Kjøp i nettbutikk" og bestill varen der. Hvis denne knappen ikke er tilgjengelig kan du søke opp varen på toppfritid.no eller sende e-post til post@toppfritid.no eller også ringe oss på 90668280 så hjelper vi deg.


MER INFO I NETTBUTIKKEN
I nettbutikken ser du om varen er på lager hos oss, eventuelt estimert leveringstid. Du får automatisk beregnet fraktkostnad hvis du er innlogget. Du kan bestille for henting i butikk eller få varen sendt hjem. Vi tilbyr 100% sikker betaling med kort eller Klarna. Du velger enkelt leveringsmåte og betalingsmåte i kassen.

*Ikke alle varer kan sendes (f.eks. tilhengere).


VÅRE ÅPNINGSTIDER og TELEFONTIDER

Man, tir, ons, fre: 10-16
Torsdag: 10-18
Lør-søn: Stengt

OM TOPP FRITID AS
Butikk og lager ligger i Sarpsborg kun 1 time fra Oslo og 20 min. fra svenskegrensen. Stikk innom når du har turen forbi, butikken ligger på Borgenhaugen kun 7 minutter fra avkjøring E6. Vi har også eget verksted for mange av produktene vi selger inkludert service på CFMOTO ATV og BK Hengeren tilhengere. Vi reparerer også 12V/gass kjøleskap, kokeapparat, Wallas produkter m.m.

VÅRE PRISER
De annonserte prisene er alltid inkl. mva. levert ved vår adresse. Noen produkter kan ha tilleggsavgifter, gebyrer, klargjøringskostnader e.l. Dette vil normalt komme fram i annonsen eller ordrebekreftelsen. Porto tilkommer hvis varen skal sendes hjem til deg (beregnes automatisk i webshop eller avtales med oss).


NB! Det er krevende å holde alle annonser på FINN.no oppdatert til en hver tid så vi må ta forbehold om feil i priser, spesifikasjoner og leveringsevne.


VELKOMMEN TIL TOPP FRITID

Surfellingen 2, 1739 Borgenhaugen

Annonseinformasjon

FINN-kode 135926238
Sist endret 22. sep. 2021 12:59

Rapporter annonse