Vi vil at det skal være trygt å kjøpe brukt, og har derfor laget en enkel guide basert på Folkehelseinstituttets retningslinjer for smittevern. Les mer her

Video

Utleie av Zorb, body zorb, bobblefotball, bumperz

Lei en supergøy aktivitet som garantert er en suksess! Zorb-baller kan brukes både vinter- og sommerstid. Zorb-ball Dette er aktiviteten som tar konseptet med oppblåsbar ball til nye høyder! Du befinner deg nemlig ikke inne i bare èn ball, men i hele to! Nedoverbakke har aldri vært så moro! Body Zorb Her er overkroppen er inne i den oppblåsbare ballen, mens beina er fri til å løpe, hoppe, sparke. Arranger en fotballkamp eller "Body Bumper Sumo": du får poeng for alle motspillere du klarer og velte - den som står igjen til sist (bokstavelig talt) er den endelige vinneren. NB: Kunde må passe på at underlaget ballene skal brukes på er rent for grus, kvister og annet som kan gjøre skade. Underlag som snø, gress, kunstgress og idrettshaller anbefales.
Ny eller brukt Brukt

Generell info

Fun House Entertainment driver med salg og utleie av underholdnings aktiviteter, med mange års er faring i bransjen. Vi har kompetansen, utstyret og finner sammen løsningen til deres arrangement. Vi leier ut alt fra enkle produkter til større aktivitet og underholdnings pakker. Noe utstyr kan hentes og leveres på vårt lager, annet krever rigg og drift av oss. Vi leverer aktiviteter og utstyr til mange ulike arrangementer: Eventer, idrettsarrangementer, bursdager, bryllup, kick-off, bydelsdager, 17 mai, festivaler, konserter, utdrikkingslag, kjøpesenter event, markeder, bedrifts arrangementer, fritidsklubber med mer.. Er det er en tilstelning kan Fun House bistå. Litt av utstyret i vår park: Mekaniske simulatorer, trampoline-henger, sim racing, rode okser + reinsdyr og hai, gyro, wipe-out, surf-snow og skateboard sim, hoppeslott, hinderløyper, sport aktiviteter, oppblåsbare aktiviteter, konkurranser, skumparty, uv, zorb, bobblefotball, air-dancere, lyd, lys, popcorn, slush, sukkerspinn, mega-dart, basket-shoot, sumo, garden games, DJs. Og mye mer... Besøk vår webside eller se mer bilder og få inspirasjon på våre sosiale medier. ° Finn oss på web www.fhe.no ° Finn oss på Facebook https://www.facebook.com/fheface/ ° Finn oss på Instagram https://www.instagram.com/fun.house.entertainment/ Fun House kan garantere en ekstra boost på festen med noen gøyale aktiviteter! Ta kontakt for en hyggelig prat så finner vi utstyret og løsningen sammen.

Eidsbergveien, 1814 Askim

Annonseinformasjon

FINN-kode 135919091
Sist endret 3. des. 2019 14:23

Rapporter annonse