PowerHawk Slede for ATV / Snøscooter! Kampanje

Til salgs
4 899 kr
Vi sender i hele Norge - Rimelig frakt - Bestill enkelt i nettbutikk

Forhåndsbestilling! Bestill nå og spar penger! Leveringsklar ca 30 OKTOBER og sendes automatisk ut da ved bestilling nå.


Slede for bruk på ATV, snøscooter og andre beltekjøretøy. Perfekt til å kjøre både last og utstyr i terreng hvor det er behov for slede med ski. Kraftig galvanisert konstruksjon.

88cm bredde og 20cm brede plastbelagte ski med justerbar fjæring. Dette er en meget god og utprøvd modell som holder høy kvalitet. Laster ca 500kg uten problem og har en egenvekt på like i underkant av 60kg.

Leveres med kobling for snøscooter og/eller ATV.
Tilstand Ny

Generell info

Vi tar i mot henvendelser per telefon mellom kl 09-20. Øvrige henvendelser sendes per e-post og vi besvarer så raskt vi kan. Stort sett innen et par timer.

Kom innom vår nye butikk i Ivar Lykkes Veg 7, på Tiller i Trondheim og se vårt flotte utvalg av ATV, bil-/fritidsprodukter, tilhengere, hagemaskiner, småmaskiner og kjøretøy til skog og fritid. Vi leverer kvalitetsvarer til markedets beste pris. Vårt motto er å sørge for fornøyde kunder - og vi yter maksimal service!

Vår nettbutikk melhusmotor.no er åpen 24/7 og her kan du søke informasjon og handle døgnet rundt. Vi har samme pris på nett og i butikk, og du kan derfor føle deg trygg på at alle varer er oppdatert til en hver tid. I tillegg kan du her handle med markedets beste betalingsløsninger fra bla. Klarna og PayPal. Vi tilbyr rask levering og lave faste fraktpriser.

Melhus Motor og Fritid har i tillegg til butikk eget serviceverksted for våre produkter. Dette for at du som kunde skal føle deg trygg på at dine varer får riktig service og at du får hjelp når noe oppstår.

FINANS - RENTEFRI DELBETALING - LEASING - BETALINGSUTSETTELSE

VI TAR INNBYTTE PÅ ALLE VÅRE PRODUKTER. VI TAR INNBYTTE AV:
MC - MOPED - SCOOTER - ATV - BÅT - CARAVAN - SMÅMASKINER

Ta kontakt for et godt tilbud!!

STORT UTVALG PRODUKTER TIL GODE PRISER!

Ta kontakt for spørsmål - vi er her for å hjelpe!

Ivar Lykkes Veg 7, 7075 Tiller

Annonseinformasjon

FINN-kode 135602400
Sist endret 15. apr. 2020 08:59

Rapporter annonse