Turnringer i tre med stropper

Til salgs
550 kr
Våre turnringer i tre leveres med de kraftigste stroppene med quick release låser som gjør innstilling raskt og enkelt. Selve ringene er produsert i tre som både er holdbart og meget gode å holde i.

Trening med gymringer passer både for nybegynnere og erfarne utøvere. Du kan trene alt fra dips, push-ups, flyes, chins, muscle-ups, roing, utfall, ettbens knebøy og mer avanserte turnøvelser. Foruten styrke trenes også koordinasjon, kjerne og støttemuskulatur.

Kan henges i tak (takfeste følger ikke med), rundt en gren på et tre, bjelker, hang-ups stativ eller for eksempel i et power rack.

Diameter: 230mm
Grep: 30mm
Tau: 500cmX38mmX1.2mm

Klikk på "kjøp i nettbutikk" knappen for mer info og bestilling.
Tilstand Ny

Generell info

Treningsutstyr fra Performance by OCM AS kan kjøpes i vår nettbutikk: www.pbym.no
Levering over hele landet eller gratis henting på Pick-up point i Sandstuveien 70 på Ryen i Oslo.

Om oss:
Performance by OCM AS ble etablert av Ole Chr. Mobech etter 20 år i treningsutstyr bransjen. Vi hjelper deg med å få tak i treningsutstyr med god kvalitet til riktig pris.
Vi har spesialisert oss på utstyr av god kvalitet til hjemmetrening og bruk i bedrifter, samt spesialutstyr og tilbehør til treningssenter. Når du kjøper treningsutstyret ditt hos kan du føle deg trygg på at du har fått utstyr med god kvalitet til riktig pris. Vi gjør det enkelt for deg å finne frem til det treningsutstyret du leter i vår oversiktlige nettbutikk. Om du bare trenger en enkel vektvest til å ha på deg når du løper, en treningsmatte til å trene yoga på eller et komplett treningsrom med tredemølle, treningsbenker, treningsmaskiner og frivekter så finner du det her hos oss. 

Sandstuveien 70, Bygg AU, 0680 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 135369454
Sist endret 27. jun. 2019 15:52

Rapporter annonse