INAKTIV

Nå spesialpris! STRINGMASTER AUTOMATISK GITAR TUNER, STEMMER GITAREN FOR DEG!

Til salgs
395 kr
Normalpris kr.595,00 , Nå pris kun kr.395,00.

Vi fant et produkt som var så fantastisk at vi måtte bare ta det inn til Norge selv om vi egentlig driver med helt andre produkter.

Send oss en mail via Finn så sender vi deg en link på video - demo på produktet.

NYHET.DET HAR ALDRI VÆRT LETTERE Å STEMME GITAREN.

NÅ KAN DU FAKTISK VÆRE 100 % TONEDØV OG LIKEVEL STEMME GITAREN 100 % RENT .........

ALT DU TRENGER Å GJØRE ER Å PLUGGE INN GITARKABELEN,GITAREN I TUNEREN,HOLDE TUNEREN PÅ HVER STEMMESKRUE OG SPILLE AV RIKTIG STRENG,DERETTER SE AT TUNEREN VIRKELIG "HØRER" PÅ LYDEN OG DEN KRAFTFULLE MOTOREN FAKTISK SKRUR STEMMESKRUENE FOR DEG.TUNEREN GIR ET SIGNAL NÅR STRENGER ER PERFEKT STEMT.

TUNEREN BRUKER AVANSERT DATATEKNOLOGI FOR Å "SAMPLE" LYDEN FLERE GANGER,FJERNER UØNSKEDE HARMONIER OG OVERTONER,NOE SOM FORSTYRRER ANDRE TUNERE OG FØRER TIL FEILSTEMTE GITARER. DETTE GJØR AT DENNE TUNEREN ER OVERLEGEN I FORHOLD TIL ANDRE TUNERE.

MED DENNE TUNEREN KAN DU OGSÅ SKIFTE STRENGER LETTERE,VED Å TRE AV STRENGENE OG TRE PÅ STRENGENE MED BARE ET TASTETRYKK.

ETTER AT JEG ANSKAFFET MEG SELV EN SLIK TUNER SELV HAR JEG ALDRI HATT "RENERE" GITAR OG ALDRI STEMT GITAREN SÅ KJAPT OG EFFEKTIVT SOM NÅ. ET "MUST" PÅ SCENEN .............

GITARTUNEREN STEMMER I UTGANGSPUNKTET EL.GITARER MEN MED ET ADAPTER SOM FESTES PÅ EN AKUSTISK GITAR SÅ KAN DEN OGSÅ BENYTTES TIL DISSE. VI HAR DISSE ADAPTERENE PÅ LAGER TIL EN RIMELIG PENGE.

HAR DU SPØRSMÅL OG TRENGER YTTERLIGERE OPPLYSNINGER SÅ ER DET BARE Å SENDE EN MAIL.

DU TRENGER 1 STK. ALKALISK 9V BATTERI FOR Å DRIVE TUNEREN.

Tilbakemelding fra kunde : HAR SPILT GITAR I 30 ÅR , SKULLE HATT EN SLIK FOR LENGE SIA !
Tilstand Ny

7088 Heimdal

Annonseinformasjon

FINN-kode 13487913
Sist endret 27. sep. 2011 23:39

Rapporter annonse