Brukte profesjonelle tredemøller. Fra kr 7.990,-

Til salgs
7 990 kr
Vi får hele tiden inn "nye" brukte tredemøller fra kjente leverandører som for eksempel; Precor, LifeFitness, Technogym, Matrix, Abilica, Panatta og SportsArt. Tilgangen på brukte tredemøller varierer, så ta kontakt for et uforpliktende tilbud, eller gi beskjed om det er en spesiell modell du er ute etter så tar vi kontakt når det dukker opp brukt.

Fordelen med å kjøpe en brukt tredemølle produsert for treningssenter til hjemmebruk eller bedrift er at du får motor og slitedeler beregnet for kontinuerlig bruk samt en helt annen plate, løpematte og demping enn det du får på en tredemølle produsert for hjemmebruk eller lett kommersiell bruk. Alt til en brøkdel av nyprisen.

Noen priseksempler (NB! Priser på samme modell kan variere avhengig av alder på møllen):

Precor 956i (med full service og nytt løpebånd) kr. 28.750,- (nypris ca 140.000)
Technogym Excite Jog 500 kr. 20.000,-
Technogym Excite Run 700 kr. 25.000,-
LifeFitness 95T kr. 25.000,-
SportsArt T655/T670 kr. 7.990,-

Vi forhandler også nye tredemøller i alle prisklasser. Klikk på linken til nettbutikk eller ta kontakt for info.
Tilstand Brukt

Generell info

Treningsutstyr fra Performance by OCM AS kan kjøpes i vår nettbutikk: www.pbym.no
Levering over hele landet eller gratis henting på Pick-up point i Sandstuveien 70 på Ryen i Oslo.

Om oss:
Performance by OCM AS ble etablert av Ole Chr. Mobech etter 20 år i treningsutstyr bransjen. Vi hjelper deg med å få tak i treningsutstyr med god kvalitet til riktig pris.
Vi har spesialisert oss på utstyr av god kvalitet til hjemmetrening og bruk i bedrifter, samt spesialutstyr og tilbehør til treningssenter. Når du kjøper treningsutstyret ditt hos kan du føle deg trygg på at du har fått utstyr med god kvalitet til riktig pris. Vi gjør det enkelt for deg å finne frem til det treningsutstyret du leter i vår oversiktlige nettbutikk. Om du bare trenger en enkel vektvest til å ha på deg når du løper, en treningsmatte til å trene yoga på eller et komplett treningsrom med tredemølle, treningsbenker, treningsmaskiner og frivekter så finner du det her hos oss. 

Sandstuveien 70, Bygg AU, 0680 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 134533270
Sist endret 23. okt. 2019 08:15

Rapporter annonse