Vi kjøper dine malerier eller finner en kjøper for deg

Til salgs
Eier og driver av Galleri Hersleb, Torbjørn Aasen har mer enn 40 års erfaring med kjøp og salg av norsk kunst.

Dersom du/dere har et maleri dere ønsker å selge eller vurderer å selge så kan vi gjøre det for dere i kommisjon. Det kan gjøres på to måter, enten kan maleriet bli utstilt i vårt galleri i Ålesund eller showroom i Oslo eller det kan henge på veggen hjemme hos dere og selges pr. foto.

NB! NB! Noen kunstnere og motiver har vi så stor interesse for at vi kan få til et direkte kjøp av dere på dagen uten det som nevnes over. NB! NB!

Vi må ikke ha inn maleriet fysiskt for å selge det, dersom en potensiell kjøper ønsker å betrakte maleriet finner vi en løsning på det. Ved å først prøve et kommisjonssalg via foto er det mindre jobb for selger, samt vi som galleri kan ha en større kommisjonsdatabase.

Vi operer med en no cure no pay ordning, dvs. at dersom et kommisjonsforsøk ikke resulterer i et salg så blir det heller ingen kostnad for selger.

Maleriene vi kan selge i kommisjon er olje malerier av kjente norske kunstnere både gullalder kunst fra 1800 tallet og moderne kunst som Weidemann, Gunnar S, Widerberg, Kai Fjell, Gullvåg, Bleken, Odd Nerdrum, Kjell Nupen, Rose med flere. Litografier av Weidemann og Gunnar S er også av interesse.

Eksempler av 1800 talls kunstnere så har vi følgende:
Christian Krohg
Hans Fredrik Gude
Adolph Tidemand
Anders Askevold
Knud Bergslien
Nils Bergslien
Carl Sunt Hansen
Bengt Nordenberg
Johan Christian Dahl
Axel Ender
Fritz Thaulow
Johan Fredrik Eckersberg
Hans Dahl
Adelsten Normann
Christian Skredsvig
Knud Baade
Munte Gerhard
Munte Ludvig

Er også interessert i andre, ovennevnte er bare eksempler. Når det er sagt så ønsker man malerier av en viss kvalitet. Ta kontakt for en uforpliktende prat pr. tlf eller pr. mail: gallerihersleb (at) gmail.com - Mail er nok enklest.

Generell info

Trykk på firmaprofilen vår for å se flere av våre annonser, eller besøk oss på vår nettside http://www.gallerihersleb.com/

Vi skaffer alt av eldre norsk kunst, dersom det er en kunstner eller et motiv vi ikke har inne for øyeblikket så send oss en forespørsel så gjør vi undersøkelser i vårt nettverk.

Alle malerier som selges og formidles gjennom Galleri Hersleb har vært renset hos konservator og har forgylte og restaurerte rammer i god stand. Vi har også en del litografier på vår nettside.

Ta kontakt på tel. 915 83 820 eller på mld her på Finn for mer informasjon. Galleriet har adresse Ålesund, men vi har et lager og showroom i Oslo. Ved seriøs interesse kan alle malerier fremvises i Oslo på noen dagers varsel.

Alle malerier vi har kan sendes hvor som helst i Norge og utlandet, enten med posten eller budbil.

0252 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 133687151
Sist endret 13. sep. 2019 13:21

Rapporter annonse