Vaskemaskiner med GARANTI fra 6 til 12 mnd.

Til salgs
1 000 kr
Pent brukte vaskemaskiner med GARANTI fra Kr. 1000,-.
Vi har alltid over 50 forskjellige vaskemaskiner i vår butikk.
Produktene i butikken kanavvike hver dag.
KVITERING FØLGE MED!!!
Merke Annet
Type Frontmatet
Tilstand Brukt

Generell info

Vi har som forretningsidè å foreta miljøriktige reparasjoner og vedlikehold av brukte hvitevarer og omsette disse på en kundevennlig måte. Varene leveres isolasjonsmålt og funksjonstestet. Det gis 6 måneders garanti på alle varer. For varer som enkeltvis koster f.o.m kr 2000, gis 12 måneders garanti.
Dette innebærer gratis reparasjon på utsalgsstedet i reklamasjonstiden, eller bytterett dersom vi finner reparasjon uhensiktsmessig. Eventuelt kan vi tilby tilgodelapp, pålydende restverdien av produktet, som er produktpris minus kr 150 for hver bruksmåned. Denne er gyldig i 12 måneder i vår butikk. Ved bytting eller retur må varen leveres tibake i samme stand som ved kjøpet, - rengjort og uten skader.

Garantien gjelder ikke tilbakebetaling, transport eller ansvar for følgeskader.

Varene selges som de er. Kunden må selv ordne transport til og fra utsalgsstedet. Vi anbefaler sterkt at vårt tilbud om gratis lån av tilhenger benyttes, fordi skader lett oppstår ved annen transport, og vi er ikke ansvarlig for transportskader. Det er viktig at eksempelvis vaskemaskiner alltid transporteres stående. Ved ønske om hjemtransport må det gjøres egen avtale om dette.
Åpent fra kl. 15:00-19:30,lørdag kl.10:00 - 17:30. GRATIS utlån av tilhenger for hjemtransport. Vi tar imot gamle hvitevarer, disse tas hånd om forskriftsmessig til miljøvennlig gjenvinning.

Svaneveien 1, 4318 Sandnes

Annonseinformasjon

FINN-kode 133679117
Sist endret 15. jan. 2021 16:23

Rapporter annonse