INAKTIV

Bambus Gulv LAGERSALG

Til salgs
298 kr
Tenk deg et gulv som er hardere og mer stabil enn eik, som i tilegg er mer motstandsdyktig mot riper og
bevegelse.


Bambus vokser i et fuktig klima, og har derfor en naturlig fukt og flekkmotstand. Dette gjør at du kan få et gulv som er tilnærmet vedlikeholdsfritt, utrolig stabilt og solid.

Bambusplanten er en særdeles fornybar ressurs, sammenlignet med tradisjonelle tresorter. Bambus er
definitivt både et produkt i tiden, og for fremtiden. Bambus er en hurtigvoksende og fornybar ressurs som ikke
ødelegger verken regnskog, dyreliv eller andre faktorer. Det er verdens rasket voksende plante og er klar til felling etter 5-6 år. Som med vanlig gress, vokser det ut nye skudd på samme rot, uten behov for nyplanting. Vanlige trær brukt i treindustri tar alt fra 30-100 år å nå fellbar tilstand. Bambusplantasjer trenger minimalt med gjødsel og innsektsmidler
Det er heller ingen dyrearter som trues av bambushogst.
Foruten hensynet til moder jord, vil også ditt eget innemiljø trives godt med et bambusgulv. Bambus er også meget motstandsdyktig mot råte/mugg, og er heller ingen næringskilde for insekter/termitter.

Bambus som byggevare og gulvmateriale er et grønt alternativ til tregulv og amerikanske selskaper som Nike og
Starbucks har startet med å skifte til bambusgulv i sine kontorer og utsalgssteder.

Bambusgulv har et særegent og sofistikert utseende, og oppleves som et friskt og levende gulv.
Forskjellige produksjonsmetoder gir et diversifisert sortiment hva gjelder overflater og farger. Bambus leveres primært i to farger; natur og karbonisert (en kokeprosess som gir bambusen en mørkere farge). Begge disse gir en homogen og delikat overflate som skiller seg fra tradisjonelle tregulv.

Vi fører et førsteklasses sortiment av bambusgulv som dekker bruksområder fra hus og hjem til sterkt
trafikkerte områder som kontorer, butikker og fellesarealer. Bambus er et særdeles hardt og slitesterkt materiale og produktene har således færre begrensninger hva gjelder bruksområder enn vanlige tregulv.

Heltre (pris 298,-m2)
"Bambus heltre" leveres i to primære farger, lys (natur) og mørk (karbonisert). Den lyse fargen er bambusens naturlige farge, mens den mørke fargen (karbonisert) er resultatet av en kokeprosess under høyt trykk. Bambusstripene kan lamineres vertikalt eller horisontalt, som gir hver sin særpregede overflatestruktur.

Heltre strand woven (pris 378,-m2)
"Strand woven bambus heltre" består av tynne laminerte bambusfibre som gir meget høy tetthet, stabilitet og hardhet. Alle bambusprodukter er i utgangspunktet meget slitesterke, men dette produktet er i en klasse for seg og er særlig godt egnet i miljøer med mye trafikk og hard bruk. Alle våre heltreprodukter leveres med not og fjær på alle 4 sider og legges, slipes og vedlikeholdes på samme måte som andre heltregulv.

Generell info

Tilbudet gjelder frem til 30.april, eller så langt lageret rekker.

4839 Arendal

Annonseinformasjon

FINN-kode 13243862
Sist endret 29. mai 2008 15:07

Rapporter annonse