Bedagelige Blackie fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord Jæren

Til salgs
1 500 kr
Blackie en rolig hannkatt som er 3 år gammel. Han ble funnet ute sammen med 2 andre forvillede søsken i oktober 2017 og har vært i fosterhjem siden. Fra å være den lille tassen vfosterhjemmet knapt så snurten av de første månedene, var han den første i den sky og redde søskenflokken som - til våre store glede og forundring - plutselig en dag var klar for kos og menneskelig kontakt, og han har ikke sett seg tilbake siden, han er fortsatt litt sky i møte med nye mennesker, men han er typen katt som blomstrer når han er på redd sted.

Blackie er det man kan kalle "low maintenance". Han er svært bedagelig anlagt og gjør egentlig ikke så mye ut av seg, men han er førstemann på gulvet når lekepinnene tas frem. Han var minsten i søskenflokk på 3, og ble derfor attpå-klatten, som aller helst klenger seg på de eldre kattene i fosterhjemmet. Fosterhjemmet har erfart på at det er de voksne, trygge kattene som har vært et viktig verktøy og den sosiale broen til i hjelpe å temme Blackie. Han graviterer mot de trygge og kosete kattene, og blir fort usikker på andre usikre katter. Derfor tror vi Blackie vil passe best inn i en familie med én (eller flere) eldre, trygg katt, for han er nok det man kan kalle for et flokkdyr. Han er glad i kos, inntar gjerne plassen ved siden av deg i sofaen, og er bestandig førstemann til å hilse på deg om morgenen (hvis har selv har våknet). Han er en sjarmerende gladlaks (!) som elsker det livet som byr på lek, slumring og firbeinte lekekompiser.

Blackie er født 01.06.17.

Aldersgrense for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker helsesjekk, 2 x vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer signerer på kontrakt og godtar da adopsjonskriteriene at katten skal kastreres når de er gamle nok, ved 6 måneders alderen. Det anbefales å holde katten inne opp til 8 uker etter adopsjon slik at de venner seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt med oss på vår epostadresse
nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no

Vi trenger også fosterhjem!

4032 Stavanger

Annonseinformasjon

FINN-kode 132009322
Sist endret 27. okt. 2020 20:07

Rapporter annonse