UTSOLGT - Cervélo S5 Disc rammesett

Til salgs
41 900 kr
NYHET – CERVÉLO S5 DISC – Never look back!

Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves! Nye Cervélo S5 er endelig her, og den er mer aerodynamisk, mer komfortabel, stivere, har lavere rammevekt, bedre utseende og flere gruppesettalternativer enn aldri før. Hva mer kan man ønske seg?

2020 Cervélo S5 Disc Rammesett
Veil. kr. 51.000,-
Tilbud kr. 41.900,-

Tilgjengelighet pr. 23/11/19:

Black/ Graphite/ White
Black/ Olive Fluoro
Black/ Teal
Black/ Purple
- ta kontakt for leveringsstatus på disse farger

Team SunWeb:
48cm/XS: Utsolgt
51cm/S: Lagervare
54cm/M: Lagervare
56cm/L: Lagervare
58cm/XL: Utsolgt


- mer info? Ring Rolf 918 70 921, eller mail steinar@tender.no
- stor oversikt på våre sykler finner du på www.tilbudsykler.no

Cervélo lanserer kun en ny modell når den nye modellen er målbart bedre enn den forrige. Og det å overgå forrige modell av S5 er ingen lett oppgave. De store synlige endringene fra den forrige modellen ligger i frontpartiet, og flere designelementer i dette området er hentet fra den superraske triatlonsykkelen P5X.

Cervélo ønsket 100% integrert føring av gir- og bremsekabler gjennom styre og stem. Dette medfører ofte at man må gjøre modifikasjoner på styrerøret på gaffelen eller på frontrøret på rammen, noe Cervélo ikke ønsket da dette kan gå på bekostning av sikkerhet og stivheten i frontpartiet. Løsningen ble dermed å lage en gaffel med utenpåliggende styrerør, noe som ivaretar sikkerhet og stivhet i frontpartiet og i tillegg gir Cervélo-ingeniørene store friheter til å designe en velfungerende integrert kabelføring som både er til glede for forbruker og mekaniker.

Det unike V-stemet ble til da Cervélo ønsket at nye S5 skulle fungere like bra med både mekaniske og elektriske gir. V-stemet gjør at mekaniske girkabler kan tres gjennom styre og stem uten at de bøyes i skarpe vinkler, og følgelig reduseres friksjonen i kabelen. Under CFD-simuleringer og vindtunneltester viste det seg også at V-stemet hadde positiv innvirkning på å redusere luftmotstanden. V-stemet åpner opp deler av fronpartiet på sykkelen og lar laminær høytrykksluftstrøm kunne strømme mellom beina på rytteren. Denne høytrykksstrømmen ender opp bak rytteren, som er et område med lavt trykk og mye turbulens. Når høytrykksstrømmen blandes med lavtrykksonen og turbulensen bak rytteren, vil det totale trykktapet og følgelig den totale luftmotstanden reduseres.

Stemet kan enkelt heves og senkes med spacere, og stem kan slammes uten behov for kapping av styrerør. Om man derimot ønsker å bytte stemlengde eller styrebredde, må kabler tres og bremser luftes på nytt. Stack- og reach-målene er som på tidligere S5, noe som betyr at geometrien passer best for den aktive rytteren.

Cervélo lærte mye om kjøreegenskaper da de utviklet den nye R-serien. Denne kunnskapen har de tatt med seg videre under utvikling av nye Cervélo S5 Disc. Krankhuset har blitt senket noen millimeter og trail-målet på gaffelen har blitt justert for at sykkelen skal oppleves stabil og trygg.

Nye Cervélo S5 Disc følger også siste standard når det gjelder dekkbredder, og har plass til 28mm dekk (den faktiske dekkbredden målt på felg med max dekktrykk). I tillegg er nye S5 Disc utstyrt med Cervélo og Focus sine brilliante RAT gjennomgående akslinger som sørger for raske hjulskift.

Spesifikasjoner:
Rammesett: 2020 Cervélo S5 Disc
Styre: Cervélo AB08
Stem: Cervélo CS28 V-stem
Farge: Black/graphite/white og Black/olive/fluoro
Størrelser: 48cm, 51cm, 54cm, 56cm, 58cm
Garanti: Livstidsgaranti for første eier


Vi får Focus og Cervelo direkte fra fabrikken i Tyskland. Sammen med Pinarello og Specialized utgjør dette et komplett program av World Tour sykler. Hos oss handler du av og med aktive voksne syklister. Vi sørger for korrekte anbefalinger, sittestilling og riktig rammestørrelse.

Bruksområder: Trening - Konkurranse - Racer - Landevei - Racersykkel - Landeveisykkel - Landeveissykkel - Aerosykkel - Temposykkel TT - Tri Triatlon

finnracer.no tilbudracer.no tilbudcervelo.no
Update: 23/11/19 RC
Sykkeltype Landevei
Tilstand Ny

Generell info

KONTOR- OG TELEFONTID:
Man. - Fre. 10:00-16:00


SE FLERE AV VÅRE GODE TILBUD SORTERT ETTER PRIS - www.tilbudSYKLER.no - og les om oss på www.PROsykler.no

VI HAR GJORT DET ENKLERE FOR DEG Å FINNE SISTE TILBUD:
- Landeveissykkel: www.tilbudRACER.no
- Cyclocross: www.tilbudCX.no
- Triatlon/ Temposykkel: www.tilbudTT.no
- Terrengsykkel: www.tilbudMTB.no

BESTILLING/ DEPOSITUM:
- Bestilling av sykkel skjer via telefon, eller mail til oss. Du mottar etter dette en PDF-bekreftelse på mail. Om ikke levering er avtalt innen 7 dager fra bestilling betales et depositum (minimum kr. 2.000,-).

BETALING/ FINANSIERING:
- Alt. 1 - Vi tilbyr rentefri betalingsutsettelse i 9 mnd. (kun et engangsgebyr på kr. 425,- tilkommer) og med valgfri nedbetaling etter dette på inntil 36 mnd. (noe høyere rente)
- Alt. 2 - Vi tilbyr 100% finansiering med nedbetaling fra første måned, inntil 36 mnd. Rente KUN 6,9%.
Ved utlevering, eller forsendelse av vare skal kjøpesum være innbetalt, eventuelt skal papirer ved finansiering være signert og mottatt av oss før forsendelse. Betaling ved forsendelse kan også skje til Bring ved utlevering fra Post i Butikk.

ENKEL OG RIMELIG FRAKT:
- Vi sender ferdig klargjort sykkel med Bring/ Post i Butikk over hele landet, kun kr. 400,-

SYKKELINNSTILLING:
- Vi har lang erfaring på sykkelsetet og kan sette opp din nye sykkel på rulle. Vi tar dine vitale mål og setter en grunninnstilling som gir deg en særdeles god start.
Pris kr. 500,-

FACEBOOK:
- Om du liker sykkel, trening og tilbud - "LIKE" oss på Facebook www.facebook.com/prosykler.no

SERVICE - REP OG OPPGRADERING:
- Vi har dyktige mekanikere i Sandefjord som sikrer deg kvalitetsarbeid, enten ved service, garantiarbeid eller oppgradering av nytt utstyr.
- For våre Oslo-kunder har vi opprettet en serviceavtale med Tommeks Velo AS, Drammensveien 116 (Skøyen), 0273 Oslo, Tlf. 904 06 789.

KONTAKT OSS:
- tilbud/ salg/ finansiering/ utlevering: Rolf Christensen - tlf. 918 70 921/ rolf@tender.no
- tilbud/ salg/ nyheter/ tekniske spørsmål: Steinar Liebe Harneshaug - steinar@tender.no
- regnskap/ bekledning/ hjelm/ briller: Mona Christensen - mona@tender.no

FORESPØRSEL UTEN NAVN OG ADRESSE/ POSTNUMMER BLIR IKKE BESVART.

Alltid hektisk her, så venter du på svar fra oss? -Ta en telefon så ser vi på saken sammen!

Besøk oss i Sandefjord, Skolmar Næringspark (Skolmar 23) kun 1 km. fra avkjøring nr. 43 på E18. Vi er mye ute av huset, så smart å ta en telefon på forhand.
PS - vi arrangerer gjerne visning av showrom på kveldstid. Ta kontakt for avtale.

PROsykler.no/ Tender Sport Marine minner om at det er dagens pris- og leveringssituasjon som gjelder. Denne endres fortløpende gjennom sesong og kan være uforutsigbar i high-end segmentet.
Vi forbeholder oss retten til å fravike oppgitte spesifikasjoner.

Opphavsrett © Tender Sport Marine 2018.
Alle rettigheter er beskyttet. Det er strengt forbudt å kopiere, distribuere og publisere tekst fra våre annonser og nettsteder uten skriftlig forhåndssamtykke fra Tender Sport Marine.


Tender Sport Marine - PROsykler.no
Skolmar 23, 3232 Sandefjord, Norway
Tlf. 918 70 921
Int. +47 918 70 921
Mail: post@tender.no
Bank: 2480 05 39699
Org. nr. 968935143

Skolmar 23, 3232 Sandefjord

Annonseinformasjon

FINN-kode 130528487
Sist endret 24. jan. 2021 14:38

Rapporter annonse