Video

Husqvarna P524 EFI AWD proff rider

Til salgs
115 000 kr
Pris er eks mva, uten klippeaggregat/redskap. Tillegg for 122cm aggregat, kr 9900 + mva.

Maskinen kan leveres på leasing, kr 1700+mva pr mnd.

Kompakt, effektiv frontklipper med elektronisk innsprøytningspumpe for redusert drivstofforbruk, økt effekt og dreiemoment uten tap av hastighet selv under vanskelige forhold. Nøkkelstart betyr at choke ikke er nødvendig: Bare vri om nøkkelen og gå i gang. Leddelt servostyring hjelper til i krappe svinger, mens AWD gir godt grep under alle forhold. Flytende klippeaggregat, lett tilgjengelig spak for regulering av klippehøyde samt frontlykter bidrar også til å gjøre det enklere å klippe, mens full kompatibilitet med alle P524-tilbehør gir deg produktivitet året rundt.Egnet for sportsklubber og hoteller samt boligbyggelag og entreprenører som ønsker en allsidig, kompakt og svært manøvrerbar frontklipper.

Motorfabrikant: Kawasaki
Motor: FX Serien V-Twin
Motor type: FX730V EFI TWIN
Motortype: 730V
Sylindervolum: 726 cm³
Sylindere: 2
Motorkjøling: Luft
Generator: 20 A
Batteri: 12 V
Batteri: 24 Ah
Type drivstoff: Bensin
Volum drivstofftank (inkl. reservetank): 22 l
Motor: Full trykksmøring
Oljefilter: Ja
Tilstand Ny

Generell info

Caro Maskinservice AS er et selskap i samme gruppe og under samme eierskap som Pferdia As og Titan Tilhenger Norge As.

Caro Maskinservice driver med salg, service og reparasjoner av maskiner, tilhengere og utstyr i Drammen og Ålesund. I Drammensområdet finner du oss i Bruveien 19b, 3055 Krokstadelva. Dersom du vil besøke oss i Ålesund er vi lokalisert sentralt i Breivika Industrivei 48, 6018 Ålesund. Begge avdelingene har butikk og autorisert serviceverksted.

I butikken har vi til enhver tid maskiner både for privat- og proffbrukere. Vi har et godt utvalg av båter, gressklippere, plentraktorer, snøfresere, motorsager, byggvarmere, høytrykkspylere og 4x4-maskiner. Her finner du også originaldeler som olje, luftfiltere, plugger, smøremidler og verktøytilbehør.

Vi har autorisert serviceverksted for Honda og Briggs & Stratton, samt at vi forhandler de fleste kjente merker innenfor hagemaskiner. Vi foretar også service og reparasjoner på alle merker av gressklippere, snøfresere, motorsager og andre hagemaskiner.

Velkommen til Caro Maskinservice AS

Våre åpningstider:
Mandag-Fredag: 0900 - 1600
Lørdag/søndag: Stengt


Kontakt oss:
Tlf 97978900
Epost: post@caro.no
WWW.CARO.NO

Bruveien 19b, 3055 Krokstadelva

Annonseinformasjon

FINN-kode 126895364
Sist endret 20. okt. 2018 17:06

Rapporter annonse